Med Svinø i ryggen!

 

Spjelkavik Idrettslag og Svinø Entreprenør har inngått ny 3-årig samarbeidsavtale.

Publisert: 14.04.2021

Spjelkavik Idrettslag og Svinø Entreprenør har hatt et godt samarbeid i flere år allerede, og siden 2018 har de vært å finne på ryggen av treningsovertrekkene til alle spillerne i klubben. De har også bistått Spjelkavikas venner med å få realisert badeamfiet ved sørsiden av Lillevatnet. 

Svinø1.jpg
Fremme fra venstre: Eira O. Linge(J17), Pia T. Pedersen(J17), Martin F. Alnes(G16) og Sander Finnøy(G16)

Tidligere i år ble Svinø Entreprenør og Spjelkavik IL enige om å forlenge samarbeidet for de neste 3 årene, og det er vi kjempeglade for!

Svinø Entreprenør AS er en av Ålesundregionens ledende maskinentreprenører. De har 60 års bransjekunnskap og utfører både små og store oppgaver for både offentlige og private kunder.

For å kunne gjennomføre og levere prosjekter på en effektiv og trygg måte, har de fokus på kompetanse og moderne utstyr.
Svinø Entreprenør utnytter det siste innen teknologi for å sikre god kvalitet i tillegg til å sikre at deres prosjekt blir gjennomført på en bærekraftig måte.
De har stort fokus på kvalitetssikring og HMS gjennom hele vår verdikjede både fordi dette er viktig for deres ansatte og at det også bidrar til god prosjektøkonomi.

Om du har et prosjekt du ønsker å realisere, så finner du kontaktinformasjon her