Nyheter

Peter Pucelj er med videre!

 

Den tidligere toppspilleren har signert ny avtale med Spjelkavik IL Håndball.

Publisert: 09.06.2021

SIL Håndball er veldig fornøyd med at Peter trives på Sunnmøre, sier Carl Johan Pettersen, Leder Spjelkavik Håndball. "Overgangen for Peter fra å spiller EM og VM for Slovenia og Champions League for Bjerringbro- Silkeborg har vært stor, og vi er imponert over hvordan Peter har taklet dette og tatt språk og kultur, avslutter Carl Johan.

 

Spjelkavik IL har en langsiktig strategi om å lede arbeidet om å utvikle håndballen på Sunnmøre sammen med våre naboklubber. Ansettelsen av Peter er siste steg i vårt «gutteløft» der vi fokuserer på gutter fra 14 år og opp til senior  sammen med alle klubbene rundt oss.

Det er gledelig at vi har kommet så langt at når vi f.eks hver for oss ikke kan spille i nasjonal serie for G 16 og G 18 så går vi sammen i SIL regi  for å gi det beste tilbudet sammen til de som vil litt mer.  

 

Langsiktig samarbeid for å få mer ut av ressursene er nøkkelen tror vi og håper flere klubber ser dette og blir med på reisen vi har startet på.

 

20210609_091555.jpg
Gode samarbeidspartnere har vært nøkkelen for å få på plass ny avtale.
Fra venstre: Daniel Lausund (Mostein), Peter Pucelj og Andreas Ulvestad (Sparebanken Møre)


 Spjelkavik IL har ikke kunne fått til en slik langsiktig satsning uten at våre samarbeidspartnere har vært med å anerkjenne behovet for økt kompetanse på trenersiden og behovet for kompetanse til klubbutvikling.

Vi er overbevist om at vi, og våre naboklubber, skal klare å løfte oss å tilby flere gode tilbud de neste årene hvis vi får fortsette å jobbe systematisk og langsiktig med å øke kompetansen på alle som jobber med barn og unge i klubben våre.

Spjelkavik IL er glade for at Peter blir værende i Ålesund, selv om det nå venter noen uker med ferie i Slovenia for å treffe familie og venner. Vi gleder oss til høsten og å endelig få starte igjen med håndballkamper!