Vi trenger et attraktivt lokalsamfunn!

 

Vi i TEMPRA er riktig nok opptatt av kulde og rette temperaturer, men vi er også veldig opptatt av å ha et attraktivt lokalsamfunn, sier daglig leder Øyvind Skulstad! Vi trenger flinke folk i arbeid hos oss og er avhengig av at Ålesund er en attraktiv by som har gode aktivitetstilbud til både barn, unge og voksne.

Publisert: 30.08.2021


Spjelkavik Idrettslag er en stor klubb med et allsidig tilbud, så klart vi skal være med på laget! Vi har blitt enig om et samarbeid for de neste 3 årene, i første omgang! 

Vi ønsker å bli assosiert med breddeidretten fordi det er en viktig arena for videre utvikling av selve mennesket! Vi trenger å ha breddeklubber som tenker langsiktig og som satser på å holde våre barn og ungdommer aktive.

Tempra 3.jpg

Idrettsglede, samhold og samarbeid gir et godt grunnlag for gode verdier man tar med seg videre i livet, og ikke minst i arbeidslivet.

TEMPRA:
Vi har høyt tempo om dagene, og det er mye som skjer. Vi har både stor etterspørsel og pågang, så nå har vi behov for flere ansatte! Så om noen er elektro og kuldemontør eller vet om en, så er det bare å ta kontakt avslutter Øyvind Skulstad.

Tempra 2.jpg
Karl Westre - ansatt

Vi i Spjelkavik IL ser frem til et godt samarbeid med TEMPRA de neste tre årene!