G 16

Spjelkavik G16 med en fin 2.plass på ØG-Cup

 
  • 1 / 2

  • 2 / 2

Fjorårets suksess ble nesten gjenskapt, men Ull/Kisa ble for sterke for våre gutter i finalen.

Publisert: 10.04.2018

En flott helg på ØG-Cup på Storhamar er over, der våre vikagutter nesten gikk helt til topps. 
Mange gode sportslige prestasjoner, både individuelle og som lag, samtidig som vi fikk bygd det sosiale.

garderoben.jpg
Taktikkmøte før kamp

Vi reiste nedover med en spent gjeng til Hamar, noen hadde vært med på fjorårets triumf, mens for andre var det en ny opplevelse som ventet.

Selv om værforholdene ikke alltid var de beste, gjorde alle sammen en kjempeinnsats for at det ble en opptur denne helgen, og bare et knepent 2-0 tap i finalen mot Ull/Kisa gjorde at vi ikke stod øverst på podiet.

I gruppespillet starter vi med å vinne 7-1 mot Skedsmo 2, en kamp der vi klarer å gi spilletid til alle 17 og vi gjør en god kamp fra start til slutt.

I kamp 2 møtte vi Ull/Kisa, der vi starter kampen med å ta ledelsen tidlig ved Kristian Engås etter en flott vending og en god avslutning. Ull/Kisa tar over kampen etter dette, og snur kampen og holder ledelsen lenge, før vi får 2-2 et par minutter før slutt. Her var Erland en sjelden gang på et dypt løp fra sin backposisjon og får trykt ballen i mål. Deilig når man får betalt for hardt arbeid!!

kaptein erland.jpg
Erland Karlsmoen gjorde 2-2 like før slutt mot Ull/Kisa

 Kamp 3 i gruppespillet ender med en fin 2-1 seier over Storhamar, og det var da klart at vi kom til å bli nr 2 i gruppen vår. 

I kvartfinalen møtte vi Hasle/Løren, en kamp hvor vi har full kontroll fra start til slutt. Hasle/Løren var et fysisk lag som pådro seg en del gule kort, men vi kjører over dem og vinner til slutt 5-0 etter at vi var 3-0 opp til pause.

I semifinalen ventet Skedsmo 1, som i likhet med oss hadde blitt nr 2 i sin gruppe. Kampen er jevn, men like før pause tar vi ledelsen 1-0. I 2.omgang viser vi en annen klasse, og gir oss ikke før det står 4-0, og dermed var vi klare for finalen.

I finalen møtte vi det eneste laget som vi ikke hadde slått i tidligere kamper, nemlig Ull/Kisa. Vi får en kjempesjanse etter 30 sekund, men keeperen til Ull/Kisa redder mesterlig.

De får 1-0 like etter, og holder på ledelsen inn mot pausen. Vi gjør noen grep og prøver å komme tilbake i kampen, og har noen halvgode muligheter, men våre gutter er tydelig slitne etter mange kamper. Ull/Kisa går opp i 2-0, og vinner finalen. Likevel vil jeg trekke frem arbeidsmoralen og innsatsen som gutta legger ned i løpet av helga, dette lover bra inn mot seriestarten. Nå venter 2 uker med trening før seriestart, der 1.divisjonslaget skal møte Valder borte den 21.april, og vårt 3.divisjonslag tar turen til MSIL den 28.april. Vi gleder oss!

 

lagbilde alle.jpg
Lagbilde etter finalen

Tusen takk til foreldrene som stiller opp på kjøring og gjør sitt for at vi skal ha det best mulig når vi er på tur. Det settes stor pris på fra både spillere og trenere!

En stor takk rettes også til "Mr Stålkontroll", Øyvind Karlsmoen, som har orden på alt, enten om det er lagliste, kampoppdatering, hvem som skal bo hvor og når vi skal møte opp. Jeg er veldig takknemlig for at du gjør det enkelt å være trener!

En fantastisk spillergruppe, med mange komplimentære ferdigheter gjør at vi sammen kan gjøre det bra i 2018-sesongen med begge våre lag.Til resten av trenerteamet vil jeg takke for deres tips og innspill, slik at vi sammen kommer til de riktige beslutningene.