Senior

Sigurd til AaFK

 
  • 1 / 2

  • 2 / 2

Sigurd Tafjord (23) tar steget opp i Eliteserien.

Publisert: 03.10.2020

De siste ukene har Sigurd vært på flere treninger med AaFK, og trener Lars Arne Nilsen har tydeligvis likt det han har sett av Sigurd, siden AaFK nå ønsket å hente han inn. Våre gutter får som kjent ikke spille kamper i år, og derfor er det enda mer imponerende av Sigurd å komme inn på trening med AaFK og gjøre såpass inntrykk at de ønsket en overgang. 

Sigurd Tafjord kom til Spjelkavik fra nettopp AaFK sommeren 2017, men er opprinnelig Langevågsgutt. På sine 3 år hos oss har Sigurd spilt 45 serie- og cupkamper for Spjelkavik, og notert seg for ikke mindre enn 14 mål fra sin posisjon som venstre vingback. 

I vinter, før coronaen tok oss, rakk Sigurd å levere 5 målgivende pasninger og 4 scoringer før sesongen ble satt på vent for vår del.

I 2019 ble Sigurd også kåret til "årets spiller" av spillerne selv, en pris som henger høyt, og som er med på å vise hvilken standing Sigurd har hatt i spillergruppa i Spjelkavik.

Spillerpriser 2019.jpg
Fra fjorårets utdeling av priser for herrelaget. Fra venstre: Frode Fagermo (trener), Sigurd Tafjord (årets spiller),
Marius M. Waagan (trenernes spiller) og Anders M. Waagan (årets unge spiller)


Spjelkavik som klubb unner selvsagt Sigurd denne muligheten, og ingenting er hyggeligere for oss om Sigurd griper sjansen og lykkes. 

Sigurd har vært en viktig spiller for treningsmiljøet i a-lagets spillergruppe, og er med på å sette standarden hver eneste trening. 

Han er en seriøs spiller, som er opptatt av å vise seg frem hver gang han er på trening, med et ønske om å bli bedre. 

Sigurd selv sier i en kommentar: "Jeg vil takke Spjelkavik for en fantastisk periode hittil,  det har vært veldig lærerikt og jeg føler at jeg har hatt en god utvikling både på og utenfor bana med en fantastisk gjeng, både folka rundt, trenere og medspillere. Jeg har storkost meg siden dag én i klubben." 

Vi gratulerer til AaFK med å få en kjernekar som spiller, og vi gratulerer også Langevåg med nok en spiller i AaFKs a-stall, og ikke minst til Sigurd selv - hardt arbeid vil alltid lønne seg, og denne overgangen viser at det er mulig å nå toppen via breddeklubber.