Oppsummering Norway Cup dag 2

 

Målfest, sliteseier og utenlandsk motstand

Publisert: 30.07.2019

Her kommer en liten oppsummering fra mandagens kamper for våre lag:

G17-kjelsås 2.jpg
Taktikk-prat for G17 før kampen mot Kjelsås.

G17 spilte mot Kjelsås på Haraløkka kunstgress. Kjelsås tok ledelsen, før Spjelkavik fikk en utligning like før pause. Spjelkavik hadde flest sjanser kampen gjennom, men ballen ville ikke i mål, før seiersmålet kom et par minutter før full tid. dermed 2-1 til Spjelkavik, som møter Alvdal i siste kamp av  gruppespillet. Vinner de den blir de puljevinnere med full pott.

G16 spilte mot Torvastad på Rustadfeltet, hvor det ble et 4-0 tap. Gutta har en kamp igjen i gruppespillet, tirsdag kl 11:40 mot Rubbestadnes IL. Denne sendes på SMP.

g14-follese.jpg
G14 før kamp mot Follese


G14 spilte mot Follese på Ekeberg, der gutta leverte sjansebonanza med full kontroll uten at motstanderlaget hadde et skudd på mål. Resultatet ble 2-0 til Spjelkavik.

G13 spilte mot Vaalserquartier FV fra Tyskland. Spjelkavik ledet 2-1 til pause, men i andre omgang snudde tyskerne kampen i sitt favør, og det endte 4-2 til Vaalserquartier FV.

J16 Herd2/Spjelkavik tapte 2-1 mot HIF/STEIN (fra Hammerfest). Det var lenge 1-1 med sjanser begge veier. En veldig jevn kamp som like godt kunne endt med seier til oss. Da blir det B-sluttspill, men med litt enklere vei om vi ender som nummer tre i gruppen, har vi absolutt noe å spille for i den siste innledende kampen i dag.

J13-gruner.jpg
Actionbilde fra Spjelkavik J13-Gruner


J13 møtte Gruner fra Oslo. Herlig trygg seier for J-13 i dag mot Gruner. 0-4 til pause og sluttresultat på hele 0-10. Veldig godt lagspill og jentene klarte å holde koken kampen ut.

Kampene for Spjelkaviklagene finner dere her