Marked

TAFJORD og Spjelkavik IL utvider avtalen

  • Sponsoransvarlig i TAFJORD Harald Nøstdahl og markedssjef i SIL Johnny Vattøy ved kontraktssigneringen

TAFJORD utvider samarbeidet fra å gjelde bare fotball til å støtte hele idrettslaget

Publisert: 16.01.2018

TAFJORD og Spjelkavik IL inngikk 15.1.18 en ny rekordstor samarbeidsavtale som strekker seg ut 2019 med opsjon ut 2020.
Kontrakten innbefatter bl.a. profilering på drakter og tøy i både håndball- og fotballgruppen og navnrettigheter på den velkjente TAFJORDhallen. I tillegg skal klubben videreutvikle det holdningsskapende arbeidet, bla innenfor områdene ernæring, antidoping og mobbing.


Sponsorsamarbeid bygger på felles verdier mellom TAFJORD og Spjelkavik. Hensikten er å sammen forsøke å skape muligheter, gode opplevelser og bygge noe over tid, som er større enn vi klarer hver for oss. Sammen har partene utgjort en forskjell for folk som bor i regionen.

www.tafjord.noDaglig leder og markedsansvarlig i SIL Johnny Vattøy (som hadde sin siste dag på jobb) er svært takknemlig for tilliten TAFJORD har vist klubben i mange år: 

- "TAFJORD gir med denne avtalen klubben mulighet til videreutvikling og å sikre stabilitet. TAFJORDs sponsorvirksomhet som er rettet mot barn og unge innenfor idrett og kultur har en meget tydelig samfunnsnyttig og forebyggende effekt. Her har alle som mottar støtte et stort ansvar til å bruke pengene til å skape gode verdier"


Harald Nøstdahl sier dette om avtalen:

- "Vi har et godt samarbeid med Spjelkavik. Vår sponsorvirksomhet er rettet mot å gi barn og unge aktiviteter og muligheter der de bor. Her har idrettslaget en viktig rolle og gjør en meget god jobb. Vi er ekstra fornøyd med at vi nå også når ut til jenter og gutter innenfor flere idretter enn fotball. Håndball har en «stigende stjerne» på våre kanter og det synes vi er kjekt. Det støtter vi".


tafjord-500.jpg

TAFJORD hallen
Spjelkavik og TAFJORD har hatt et strålende samarbeid i mange år. I juni 2011 signerte TAFJORD første gang avtalen som bl.a innebar kjøp av navnrettighetene til hallen.


 
 
Markedsansvarlig