Marked

TAFJORD og Spjelkavik enige om ny avtale!

  • Sponsoransvarlig i TAFJORD Harald Nøstdahl og Johnny Vattøy fra Spjelkavik IL Fotball 1 / 2

  • TAFJORDhallen2 / 2

TAFJORDhallen i Spjelkavik er blitt et landemerke og TAFJORD forlenger nok en gang avtalen der de har kjøpt navnerettighetene til hallen

Publisert: 13.10.2015

Spjelkavik og TAFJORD har hatt et strålende samarbeid i mange år. I juni 2011 signerte TAFJORD første gang avtalen som bl.a innebar kjøp av navnerettighetene til hallen.

Nå har sponsoransvarlig i TAFJORD Harald O. Nøstdahl og Spjelkavik ved daglig leder Johnny Vattøy signert ny avtale som i første omgang strekker seg til og med 2017 med opsjon på ett år til. Begge parter er meget godt fornøyd med å ha fått dette i boks.

"Som strømprodusent og strømleverandør, og ikke minst som eier av fibernettet, påvirker vår aktivitet både hverdag og fest for alle som bor her. Dette betyr at vi hele tiden må fokusere på å gjøre en best mulig jobb. At vi i tillegg får bidra til at idrett og kultur kan blomstre, slik at engasjerte barn og ungdom trives og utvikler seg, syns vi er kjekt", sier Harald Nøstdahl.

Avtalen skal ha som formål å sikre stabilitet og utvikling for breddefotballen og satsingen i Spjelkavik Fotball og bidra til positiv profilering av TAFJORD sin virksomhet i regionen. Avtalen skal videreutvikle allerede eksisterende samarbeid mellom Spjelkavik IL Fotball og TAFJORD.

 
 
Markedsansvarlig