Marked

Ny Hovedsponsor

  • Johnny Vattøy(SIL) og Andre Knudsen(MotorForum)

Motor Forum støtter Spjelkavik

Publisert: 03.09.2013
Spjelkavik IL Fotball og Motor Forum Rørhuus har nå inngått en hovedsponsoravtale som strekker seg over 3 år. Avtalen har som formål å sikre stabilitet og utvikling for breddefotballen og satsingen i klubben og bidra til positiv og ekspansiv profilering av Motor Forum sin virksomhet i regionen.
 
Litt om Motor Forum Rørhuus:
Selskapet er merkeforhandler for salg og service av Mitsubishi, Opel og Renault, har 26 ansatte, og er en del av MotorGruppen. Motor Forum Rørhuus skal være kjent for sin kvalitet, og i vår forretning skal menneskene du møter være behovsorientert, serviceorientert og kvalitetsorientert - dette måles jevnlig. Medarbeiderutvikling og trening blir lagt til rette for å oppnå kontinuerlig forbedring av kundenes tilfredshet.
 
I samarbeid med ulike bilimportører tilbyr vi komplette service- og modellprogram for både person- og varebiler. Sammen med partnere innen tilbehør, forsikring og finansiering skal vi kunne gi deg et komplett biltilbud.
 
Vi ønsker alle våre eksisterende og nye kunder velkommen til vår forretning. Her skal du oppleve god og løsningsorientert kundebehandling, og finne alle tjenester og produkter du har behov for knyttet til bilholdet ditt.
 

Velkommen til Motor Forum Rørhuus !
 
Besøksadresse: Brusdalsveien 206, 6011 Ålesund
Telefon: 70 14 00 00
 
 
Markedsansvarlig