Damer

Dame: Jevn kamp borte mot Sykkylven

onsdag 15.september spilte Spjelkavikdamene borte mot Sykkylven. Les trener Jan Ove Aslaksens betraktninger her

Publisert: 16.09.2021

Stikkordene: STABILITET OG SAMHANDLING!.

 

En jevn og hard kamp som hjemmelaget til slutt stjeler alle poengene 2 min før slutt. I 3 div bør du stå kampen helt ut, det lærte vi i dag! 

Vi leder kampen 0-1 til pause med en kanon frispark i det 44 spilleminutt fra 20 m av Sanna Aslaksen. Fortjent ledelse, der vi er best fra 15 min og ut til pause. 

Etter pausen blir vi enige om å fortsette å "prøve å spille ball langs kunstgresset" slik vi gjorde i den gode perioden i 1 omgang.

2 omgang bølger mye fram og tilbake med lite fint spillende spill fra begge lag. Honnør til Sykkylven som aldri gir seg, 2 kjappe mål av Sofie Kolås mot slutten av kampen der hun bruker sin hurtighet og avgjør kampen for hjemmelaget. Vi blir altfor defensive i "hode" siste 15 min og mister initiativet i kampen. Vi virket slitne, dessverre! 

NB: Nesten ikke målsjanser i denne kampen, mye midtbanekriging som vi også ble med på. Vi svinger altfor mye i våre prestasjoner, men vi jobber med å " skape vinnerkultur" noe damelaget har manglet i noen tiår. Bare gi oss noe mer tid så kommer stabiliteten og resultatene - det lover vi ⚽️😊

-Team A Dame-

Neste kamp for damelaget er onsdag 22.september borte mot Ørsta/Volda 2.

Kampfakta

Tabell

Terminliste


Alle foto: Spjelkavika.no

 
 
Lagleder
Øyvind Kaarbøe95893311
 
Trenere
Jan Ove Aslaksen47456509