Senior

Tor Hogne til AaFK

Tor Hogne går inn i trenerteamet i utviklingsavdelingen

Publisert: 15.02.2019

Etter 5 år som trener i Spjelkavik har Tor Hogne valgt å takke ja til jobb i Aafks utviklingsavdeling. De to første årene som G19 trener og de siste 3 årene som trener sammen med Frode Fagermo på a-laget i Norsk Tipping Ligaen.  I Aafk går han går han inn i teamet rundt G19/Aafk2 sammen med Amund Skiri.


Tor Hogne har aldri lagt skjul på at han har trenerambisjoner og har jobbet hardt for å utvikle seg som trener og tatt store steg i sin 5 års periode i Spjelkavik. I perioden i Spjelkavik har han tatt UEFA B-lisens og er inne i siste fase av UEFA A-lisens utdanningen.


– Det er ikke enkelt å forlate Spjelkavik nå, men jeg har hatt ei fantastisk tid i klubben og unner dem alt godt. Jeg setter dem i en dårlig situasjon når jeg forlater dem på et litt dumt tidspunkt. Det kjenner jeg litt på, sier Aarøy til Sunnmørsposten (+).

Spjelkavik har de siste årene tatt store steg i ungdoms fotballen og tatt tronen som nest best i byen bak Aafk på senior nivå. Spjelkavik har som mål om å utvikle spillere, trenere og ledere, dette er nok et bevis på den gode jobben som gjøres i Spjelkavik fotball. 

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Lagledere
Knut Mo99362933
 
Arne Sigurd Hansen97616056
 
Lennart Waagan
 
Martin T. Hansen98400732
 
Jan Petter Myrseth
 
Johan Eide
91732633
 
Kjetil Honstad