Senior

Før kamp: Norsk Tipping Ligaen: Spjelkavik - Kråkerøy

lørdag 13.juli er siste kamp før en etterlengtet sommerferie, mot et lag man har en del å revansjere...

Publisert: 10.07.2019

Kråkerøy er nemlig ett av lagene som Spjelkavik har møtt tidligere i år. 

4.mai, i 3.serierunde, spilte man mot Kråkerøy på Fredrikstad Stadion. 

Det stod 0-0 til pause, men i andre omgang var Kråkerøy det laget som ville mest. Etter omlag timen spilt scoret Vetle Arenius Nilsen for de hvite og grønne, men det tok ikke mange minuttene før Sigurd Tafjord utlignet for Spjelkavik. 10 minutt før ordinær tid gikk Kråkerøy på nytt opp i ledelsen, denne gangen ved Herman Blystad, og selv etter flere gode forsøk maktet ikke vikaguttene å utligne.

På overtid scoret Amani Dickson Mbedule, og den tidligere Høddspilleren sørget dermed for at alle 3 poengene ble igjen i Østfold.

Kråkerøys toppscorere er Herman Blystad og Amani Dickson Mbedule, som begge har scoret 5 mål.

Spjelkavik på sin side har fått Elias Dahlberg tilbake på trening etter et lengre skadeopphold, men om han blir kampklar til lørdag gjenstår å se. Trond Håkon Edøy, som sonet karantene mot Stabæk 2 sist, er muligens også tilbake. 

Denne gangen er det blanke ark og gode muligheter for å vise seg fram. 

Forrige helg spilte Spjelkavik borte mot Stabæk 2. Her ble det et noe surt 2-0 tap. Jørgen Fylling fikk forøvrig sin debut for Spjelkavik i den kampen, etter overgang fra Herd i forrige uke. Jørgen er født i 1999 og har Langevåg som moderklubb. Etter flere sesonger i AaFKs ungdomsavdeling, valgte Jørgen før denne sesongen å ta turen til våre naboer Herd. Oppholdet ble av det kortvarige slaget, men vi er glade for å ha Jørgen på plass i Spjelkavik. Marius Finstad Austnes er også tilbake i Spjelkavik etter å ha tilbrakt vårsesongen hos Emblem. Han sonet karantene mot Stabæk 2 sist, men er tilgjengelig til helgas kamp.

Vi satser på at det er en heltent gjeng som går på banen for å kjempe om 3 poeng på lørdag, og vi ønsker samtidig publikum velkommen med gratis inngang!

Kampfakta finnes her

Kampstart 12:30! 


Marius Austnes og Jørgen Fylling.jpg
Marius Austnes og Jørgen Fylling


 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Lagledere
Knut Mo99362933
 
Arne Sigurd Hansen97616056
 
Lennart Waagan
 
Martin T. Hansen98400732
 
Jan Petter Myrseth
 
Johan Eide
91732633
 
Kjetil Honstad