Senior

A-laget med seriestart lørdag borte mot Nordstrand

«Nå braker det løs, og hei hvor vi gleder oss!»

Publisert: 11.04.2019

Etter en sedvanlig lang vinter med mye og god trening, 9 treningskamper og treningsleir i sydligere strøk, er vi endelig klare til å ta fatt på sesongen.

Første oppgave for et vel preparert Vika-mannskap er borte mot Nordstrand kommende lørdag.


Det vi kan fortelle kort om årets første motstander er at de trenes av velkjente Thomas Holm, som jeg hadde gleden av å møte flere ganger i Vålerenga, at de er nyopprykket fra 4 divisjon, og har passert de to kvalikhindrene til cupens første runde ganske elegant. Sist for en uke siden slo de Kolbotn 6-0 hjemme i kvalik runde 2. Usikker på hvor mye vi kan hente ut fra det annet enn å anta at de er i bra slag og like klare som oss.

 

Første kamp for sesongen er alltid spesiell og innehar en ekstra nerve og spenning, man må liksom komme i gang. Som nevnt i innledningen er vi vel preparerte. Er svært fornøyd med den jobben spillerne har lagt ned i vinter og vi har sett en god utvikling hele veien. Vi avsluttet fjorårets sesong meget sterkt, med 25 poeng på 12 høstkamper, noe som til slutt ga 4 plass. Det var omtrent i tråd med forventningene.

Foran årets sesong er målsettingen enda et lite hakk vassere. Vi har uttalt at vi ønsker å være et topp-lag i, hvilket for oss innebærer at vi sikter på pallplass! Nå er ikke det slik at en kan bestille plass på tabellen, ord må settes til handling! Det er vi mer enn klare for.

 

Vi hadde et svært godt lag i fjorårets sesong, noe sluttplasseringen indikerer, og gjennom vinteren har tropp og lag styrket seg betraktelig med svært dugelige spillere. Vår egen Henrik Hansen har vendt hjem etter flere år på høyere nivå i henholdsvis Fløy, Nest Sotra og Brattvåg. «Hjem» har også Daniel Stensøe vendt etter 2 meget sterke sesonger i Brattvåg. Fra Brattvåg har også Eirik Høivik kommet. Etter å ha slitt med kjedelige skadeproblemer sist sesong tror vi på en oppblomstring av de sjeldne i gode vekstvilkår i Spjelkavik:) I tillegg til trioen fra vårt nabo i Haram har svært energiske og dyktige Tobias Aarseth Heggem kommet fra Aafk.

Når vi da legger til at vi har beholdt mer eller mindre samtlige fra fjoråret, så sier det seg selv at dette i utgangspunktet ser bra ut.

 

På lørdag er det i gang, vi gleder oss. Håper å kunne underholde et rekordstort publikum i Vika i år med god fotball. Ønsker ALLE velkommen til Vika stadion 2019 der vi sammen skal skape en arena som oser av motstanders frykt, god stemning og mange minnerike øyeblikk.

-Frode Fagermo

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Lagledere
Knut Mo99362933
 
Arne Sigurd Hansen97616056
 
Lennart Waagan
 
Martin T. Hansen98400732
 
Jan Petter Myrseth
 
Johan Eide
91732633
 
Kjetil Honstad