Senior

A-lag herre: Tredje seier på rad!

A-lag herre står med full pott og tabelltopp etter 3 serierunder i Norsk Tipping Ligaen. Les trener Magnus Oltedal sine tanker her.

Publisert: 23.08.2021

"Med tre serierunder unnagjort og ni poeng i Vika-banken er det ikke mulig rent resultatmessig å be om mer enn hva august så langt har innbrakt.

2-0 over Molde 2 ble etterfulgt av 3-0 mot NTNUI før vi i helgen vant 3-2 mot Træff. Perfekte kamper spilles likevel aldri, spesielt ikke når man som trener ønsker å se bak resultatene for å finne tak i prestasjonene. Konklusjonen er at vi skal jobbe hardt for å videreutvikle oss. Hva har fungert og hva har ikke fungert? 

I starten av sesongen er det de færreste lag som ser ut helt slik de selv ønsker å gjøre, så de første rundene vil alltid handle om å komme i gang med poengfangsten for samtidig å jobbe med å få spillet til å sitte gradvis bedre og bedre. Det håper vi også at årets Vika-utgave skal få til, slik at vi blir enda tryggere på rollene våre og på hva vi kan forvente av hverandre. –Presterte jeg opp mot mitt maksimale nivå i dagens kamp? Noen ganger gjør man det, andre ganger ikke. 

Vi ønsker å få flest mulig med Vika-drakt til å prestere sitt aller, aller beste, kamp etter kamp, helg etter helg. Nå venter ny treningsuke. Vi går for full pott i august!"

 Magnus

Ruben S Toven.JPG
Ruben S. Toven satte inn 1-0 etter 9 minutter


Tobias Sagli.JPG
Tobias scoret 2-1 målet like før pause

Erlend Søberg.JPG
Erlend Søberg økte til 3-1 etter 53.minutter

Kampfakta

Tabell

Neste hjemmekamp er førstkommende lørdag mot Volda, avspark kl 16:00. 

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Odd Einar Hatløy
 
Preben Austnes Lorgen
 
Lagledere
Øyvind Karlsmoen99581399
 
Roar Jønsson