Senior

A-lag herre: 3 poeng i årets første hjemmekamp

NTNUI måtte reise hjem tomhendt.

Publisert: 16.08.2021

Spjelkavik stilte med samme 11 som startet kampen mot Molde 2 på Aker Stadion sist mandag. (hele spillertroppen med bilder finner du her)

Spjelkavik har initiativet og ballen for det meste, uten å skape alt for mange store sjanser. Simon Vågnes er farlig frempå med en god vending, men skuddet går i nettveggen.

Etter ca. 25 minutter spiller Erlend Søberg ballen til Simon Vågnes som kommer alene med keeper, som først redder, men Simon tar sin egen retur og setter den i mål, og dermed 1-0.

Øyvind Hagen forsøker en frekkis fra 40 meter, men ballen spretter oppå tverrliggeren og går over. Dermed stod det 1-0 til Spjelkavik når lagene gikk til pause.

I 2.omgang er kampbildet mye likt som i 1.omgang. Spjelkavik har ballen, initativet og sjansene, men målene uteblir, frem til det står 78 minutter.

Ruben scoring.JPG

 Øyvind Hagen tar med seg ballen langs høyrekanten, før han finner Ruben S. Toven med et innlegg langs bakken. Ruben lar seg ikke be to ganger, og setter ballen kontrollert i lengste hjørne, og dermed 2-0.

Myrseth scoring.JPG

Fire minutter på overtid kommer dagens siste scoring; Etter en corner får Jonas Myrseth ballen inne i 16-meteren, og han klinker til, via keeper og i mål til 3-0.

Spjelkavik står da med full pott etter de to første serierundene, og det uten å ha sluppet inn mål.

Simon Vågnes.JPG

Simon Vågnes ble av en lokal jury kåret til dagens vikagutt.

Førstkommende lørdag venter Træff på Reknesbanen, hvor trener Magnus Oltedal får anledning til å teste Spjelkaviklaget mot sine tidligere elever.

Neste hjemmekamp er mot Volda lørdag 28.august kl 16:00 på Spjelkavik Stadion. 

Alle foto: Einar Juliebø (@EJfoto.no)

Kampfakta

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Odd Einar Hatløy
 
Preben Austnes Lorgen
 
Lagledere
Øyvind Karlsmoen99581399
 
Roar Jønsson