Senior

Spjelkavik - Kristiansund 2 2-0

«Strålende start på høstsesongen»

Publisert: 14.08.2018

«Strålende start på høstsesongen»

 

Det er egentlig en sannhet med modifikasjoner da høstsesongen reelt sett begynte med siste kamp før ferien. En trist affære som endte med 1-4 tap for Træff i Molde. Men la oss ikke dvele ved det, vi startet første kamp i høst med en overbevisende og solid 2-0 seier mot et godt KBK 2-lag. En drøy måned er gått siden sist vi var i aksjon, noe som gjorde at ikke alt satt fra første spark. Rytmen, kamp-moduset og konkurranseaspektet må få satt seg i marg og bein.

 

Skulle dog ikke gå lang tid før vi satte første kule i nettet. Anders, som hjemmedebuterte, satte stor fart med ball i en delvis overgang. Med svært friske ben dro han seg ned på vår høyre side og banket ballen inn foran mål. En hockey-styring fra en forsvarer sendte ballen ut i returrom der broder Marius og hjemvendte Knut Idar hadde en egen spurtekonkurranse om å nå kula først. Det var det Knuti som gjorde, og han styrte lekkert ballen opp i lengste hjørne med venstra. 1-0 etter 5 minutt og en pang-start:)

 

I en tett og jevn første omgang følte vi allikevel at vi «hadde» dette, og vi var nære på å øke ledelsen ved flere anledninger. Nærmest var nevnte Anders som tidvis holdt lekestue med etter hvert arge motstandere. Flere ganger drillet han rundt med et flertall KBK-spillere og kom til avslutning, men ingen av de gode prestasjonene endte i scoring. De kommer, det er vi ikke det spor redde for! 2-0 skulle komme før vi gikk til hvilen. I det 43 minutt slår en god Lars et presist korridor-frispark på kålen til kaptein Sondre. Headingen blir ureglementert stoppet av en KBK-hånd og vi tildeles straffe. Knuti stepper opp og setter sikkert straffen i mål. Tomålsledelse til pause, og en grei re-debut av eleganten Knuti med 2 scoringer. Hva så med KBK? Jo, de hadde et par store muligheter. Begge etter unødvendigheter fra vår side. De skapte svært lite, men de to nevnte var av størrelse. Når vi snakker om re-debut, så hadde vi for anledningen børstet støvet av Odd, for tiden keeperansvarlig i Vika. På KBK` s første store mulighet vartet han opp med en praktredning og viste med det at han fortsatt kan strekke laban-kroppen på brukbart vis:)

 

Andre omgang forblir målløs, men fremstår som meget, meget solid. Vi skaper 4-5 sjanser av god karakter representert av Lars, Eirik, Stian og Roald, mens KBK skaper absolutt null og niks. De har vel ett eneste skudd i retning mål på siste 45, et skudd som ruller inn til Odd. En 100% fortjent seier som burde ha vært et par mål større. Det får være det eneste lille minuset.

 

Gledelig å ha fått hjem Knut Idar og Benny, som også viste spor av gammel klasse. Med flere kamper i bena blir begge å sette et enda sterkere preg på det som skal være et godt gående Vika-lag i høst. Anders blir rettmessig kåret til Vika` s beste spiller denne mandagen. Nå skal det sies at det var mange som fremsto veldig bra i går, men at Anders snappa prisen er ikke noe å si på.

 

Neste helg venter den suverene serieleder Oppsal på bortebane. Det er en tøff, men slett ikke umulig oppgave. Minner på at vi ledet 2-0 hjemme i Vika til sent ut i kampen. Setter oss mål om å revansjere det! Takk til et mangtallig publikum som bidro til god stemning og en fin atmosfære på vår vakre hjemmearena.

 

Vel møtt om snaue 14 dager, da kommer Drøbak Frogn på besøk.

 

Frode F.


Les mer om kampen på SMP HER

Dalhus og Sunde.jpg

Foto: Rolf Hansen

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Lagledere
Knut Mo99362933
 
Arne Sigurd Hansen97616056
 
Lennart Waagan
 
Martin T. Hansen98400732
 
Jan Petter Myrseth
 
Johan Eide
91732633
 
Kjetil Honstad