Senior

Oltedal og Dynamitt-Vika på sporet...

…igjen!

Publisert: 24.09.2021

Etter ett magert poeng på dobbelt så mange hjemmekamper så vi ved forrige korsvei inn mot bortekampen mot Orkla, hvilken endte med Vika-seier etter en middels første- og en god andreomgang. Tre tap-ins av Ruben Inzaghi og ett langskudd av Søberginho var tilstrekkelig til å busse hjem med tre poeng etter en nesten parodisk oppladning hvor spillere snart sov bak portable rulleforheng i hotellganger som ga assosiasjoner til overfylte, nå falleferdige sykehus bygd i etterkrigsårene, snart sov i krypinn halvannen time unna stadion og snart sov på rom opprinnelig avsatt til geriatriske formål. Kort sagt, god stemning!

 


sil_mel_03.jpg
Nataniel Jønsson spilte sin første kamp for a-laget fra start mot Melhus. Den kronet han med scoring!

Påfølgende helg, i skrivende stund altså foregående helg, kom et Melhus-lag som hadde satt seg fore å selge seg svært dyrt — hvilket de vitterlig også gjorde, men til tross for at vi tidlig havnet under jobbet vi oss inn i det og produserte etter hvert nok sjanser til å fortjene å vinne kampen. Det gjorde vi da så visst også til slutt, dog falt ikke avgjørelsen før relativt sent i kampen, da Sigurd scoret et flott mål i andre, etter den nest yngste i Jönsson-ligaen hadde satt inn det første, i første. Med ett ord, god stemning for annen helg på rad!

 

sil_mel_02.jpg
Tobias Skjelle Paulsen, nykommer fra Lørenskog, ble kåret til dagens vikagutt mot Melhus.

Nå i helga drar Vika atter en gang på tur, denne gang til Ranheimsfjøra. Når vi nå først er på sporet igjen, jeg og gutta, skal vi sørge for å holde oss der så lenge vi klarer. –Og gjett om vi klarer, da!

Hilsen 

Magnus 

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Odd Einar Hatløy
 
Preben Austnes Lorgen
 
Lagledere
Øyvind Karlsmoen99581399
 
Roar Jønsson