Senior

Hødd 2 - Spjelkavik: 1-1

«Solid første, skral andre, og mange brente sjanser»

Publisert: 16.10.2018

Det ble med ett poeng i gårsdagens kamp mot Hødd 2. Etter å ha tatt ledelsen etter kun fem minutter, kom utlikningen 20 minutter før slutt. Skuffende resultat, og det er mange grunner til det.

Vi fikk som alle skjønner en pangstart. Et godt trykk fra første spark førte til en rekke dødballer i startfasen av kampen. På en av våre første cornere leverer Lars deilig presisjon og treffer topplokket til Benny som på godt vis har løpt seg fri. Sussen fyker opp i motsatt vinkel/stolpe uten å gå inn. Men nedfallsfrukten havner i fanget til Anders som banker ballen i netttaket.

 

Dette presset vedvarer stort sett i første halvdel av omgangen, og vi leverer flere angrep av god klasse, samt å være farlige på dødball ved hver anledning. Hødd får midtveis en enorm mulighet til å utlikne, men heldigvis for oss gjør Odd en solid jobb og rydder opp. En femmeter fra Hødds gode keeper stusser rett gjennom vårt forsvar og Peter Hasund ender alene med Oddemann, men han redder flott som nevnt.

I tillegg til den ene store har de et godt skudd fra distanse som går på utsiden av stolpen, men der ser det ut til at Odd også har kontroll.

 

Vi derimot har en rekke store muligheter som bør være scoring på. Brennsikre Benny brenner en megasjanse alene med keeper. Blir flott spilt gjennom av Marius W og får god tid til å vurdere avslutningen, dessverre går den godt utenfor. Sigurd har en kanonheading, også det på dødball, men der varter Boujar i Hødd-målet opp med en redning fra øverste hylle. Nevnte Tafjord får enda en stor mulighet da en lang Lars-corner blir spilt inn foran mål av Knuti. Fra 2-3 meter treffer ikke Siggy ballen helt klokkerent og den store sjansen blir reddet på strek. Knuti varter også opp med et rapt skudd som Boujar nok en gang redder på mesterlig vis.

I tillegg kombinerer Anders, Benny og Elias fint og sistnevnte drar seg fri midt foran mål, men ei lang Tørnquist-tå pirker ballen vekk, men nesten i eget mål.

 

Oppsummert: vi burde avgjort kampen i første omgang!!

 

Andre omgang er dårlig, ferdig snakka! Fint lite stemmer, men på tross av det har vi god defensiv kontroll lenge. Det glipper som sagt drøye 20 minutter før slutt, men Hødd skal ha kred for et flott angrep, og likeledes mål. Vi sover nok litt, men det var kvalitet over det angrepet. Etter dette har begge lag gode scoringsmuligheter og «it`s anyones game». Vi har nok flere store, men det blir ingen mål, og Hødd er nok mest fornøyd med dette resultatet.

1 poeng bringer oss opp på 5 plass, et lite hakk under det vi hadde ønsket. Men vi har absolutt muligheter til å karre den målsatte 4 plassen.

 

Til helga venter Molde 2, det uten Elias og Sondre som begge fikk sitt 4 gule. Allikevel ser vi store muligheter, og står på vår målsetting om topp 4.

 

Frode F

Kampfakta og tabell finner man her

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Lagledere
Knut Mo99362933
 
Arne Sigurd Hansen97616056
 
Lennart Waagan
 
Martin T. Hansen98400732
 
Jan Petter Myrseth
 
Johan Eide
91732633
 
Kjetil Honstad