Senior

A-lag: «Skuffende kamp med kjedelig sluttresultat»

A-laget med uavgjort på hjemmebane mot Hødd 2.

Publisert: 25.06.2018

Det er alltid forsmedelig å gi vekk poeng. Men det er vanvittig forsmedelig å gi vekk poeng 2 minutt på overtid. Det ble utfallet i går da Hødd 2 fikk tildelt straffespark helt i sluttfasen. Da sto vi der med 1 poeng kontra de tre vi burde og skulle hatt. Men ser vi kampen i sin helhet var det tross alt kanskje fair. For dessverre gjorde vi ingen god kamp på gresset.

 

Starten var forrykende, og det svingte noe voldsomt av oss de første 20 minuttene. God intensitet, aggressivt press, varierende og godt angrepsspill. Vi satte trykk på det unge Hødd-laget fra første spark og produserte dødballer, overtalls-situasjoner og avslutninger. Pangstarten kulminerte med en flott scoring av Roald etter en lekker bakroms-pasning av Lars. Da var det spilt ca 12 minutter. Ikke lenge etter fikk Elias en bra mulighet etter et godt innlegg, men på halv-volley satte han ballen ganske midt på keeperen.

 

Deretter var det bom stopp!! Det vi lykkes med i starten ble totalt fraværende og vi fikk se et lag som på mange måter «sprakk opp». Store avstander både offensivt og defensivt, og Hødd ble invitert med på dansen. De skapte ikke all verden, men utlikning skulle de få okke som. Det var forøvrig et flott regissert angrep der de rullet oss opp på sin venstre side, og et resolutt innlegg blir omsatt i scoring.

 

Med andre ord en svært varierende første omgang, med ett mål til hver. Guttene var ganske bestemt på å røske tak i løse tråder i siste 45, men det skulle vise seg å bli en dag der ting ikke helt var slik vi alle ønsket. Andre omgang ble i grunn en rotete affære med lite finspill og vakre øyeblikk. Men etter 75 minutt ble håpet om 3 poeng tent. Etter litt klabb og babb i Hødd`s felt får Eirik kontroll over kula og setter den rolig ned i keepers høyre hjørne.

På det tidspunktet hadde Faris allerede hatt en gigant-sjanse alene med nevnte keeper. En likeledes mulighet fikk Roald også, faktisk enda større. Men kampens første mål-scorer klarte ikke sette skinn-lørva forbi sisteskansen og i mål. Så, på tross av en kvalitativ mindre god kamp burde vi avgjort dette på det tidspunktet.

 

Isteden skjer det som av og til skjer, Hødd trykker på, får først en kjempesjanse som Torri avverger flott, og ikke lenge etterpå det benevnte straffespark. Torri er på ballen, men ikke nok til å hindre 2-2.

Oppsummert en svak kamp av oss,  den svakeste på ei god stund dessverre. Det står aldri på innsats og forsøk med spillerne i Vika. De er forbilledlige i så måte, men vi fikk det bare ikke til.

Ett poeng er bedre enn null, og nye muligheter kommer snart.

 

Neste mandag venter Molde 2 på Røkkeløkka. De har staket ut en kurs mot opprykk, noe som indikerer en tøff kamp for oss. Det liker vi, passer fint å slå tilbake med en knallkamp i en sånn anledning.

 

Frode F.  

 Roald Runde ble kåret til "dagens vikagutt" av en lokal jury.

Kampfakta

 
 
Trenere
Frode Fagermo97107601
 
Lagledere
Knut Mo99362933
 
Arne Sigurd Hansen97616056
 
Lennart Waagan
 
Jan Petter Myrseth
 
Kjetil Honstad