Senior

A-lag herre: Orkesterplass på Oktoberfest

Spjelkavik ligger godt an i Norsk Tipping Ligaen med 3 seriekamper igjen av sesongen. Les trener Magnus sine tanker om de siste kampene og veien videre!

Publisert: 14.10.2021

Ja vel, så tapte man rett nok med ett mål i helga, mot ti mann, mot spillets gang — matchball én glapp og bitter er den saken, men orkesterplass før de tre siste rundene er da bedre enn parkett, og med sju seiere og kun sju innslupne på ti kamper er det lov å la seg imponere av årets Vika-lag. 

Tenke seg til, med ni poeng igjen å spille om er Skulstad, Olsen & Tafjord A/S kun poenget bak opprykksplassen som gir PostNord-plass i 2022. 

Så, idet regnet regjerer, varmen vakler og solen svekkes er derfor Vika 2021 påmeldt årets Oktoberfest – hvilken arrangeres av Norsk Tipping-ligaen —, som for gutta fra bunkerens del skal foregå på gress mandag 18., lørdag 23. og 30., men; merk at arrangementet den 23. av praktiske hensyn ikke går av stabelen på Spjelkavik stadion, men på Nytrømoen gras på Tynset. 

Den 18. er AaFKs nest beste invitert til Vika, den 30. kommer en fintspillende gjeng fra Tiller i Trondheim på besøk. Med ett ord, seier mot Ranheim og seier mot Kolstad har ført oss opp på andreplass og 22 poeng, ett poeng unna førsteplass, så i den perioden av året hvor øvrigheten er opptatt av å støkke ryper, postere etter elger, lyse etter krabber eller å verne om hummerplassene som ifølge enhver dreven gjøgler av en hobbyfisker er «verdens beste og som bare jeg vet om», er det kun å prestere godt nok til å ta tre poeng i tre kamper på rad vi trener for i de tre kommende ukene.

 

Hadde du satt pengene dine på at vikagutta skulle være å finne poenget bak opprykk midt i oktober? Håper det, for da har du peiling og har bevist for omverdenen én gang for alle at du er en smarting. Hadde du derimot ikke det, har du allerede tatt feil av gjengen min én gang. Vokt dem bare for å gjøre samme feil igjen. 

Så, til Opdahl, Gjerde, Heia, Skulstad, Rønning, Tafjord, Olsen, Vågnes, Fylling, Sagli, da Silva, Edøy, Blikås, Myrseth, Hagen, Søberg, Skaro, Toven, Jønsson, Finseth, Engås, Paulsen og Klokk: Vel møtt til krig mandag 18., lørdag 23. og 30. oktober. 

Dresskode: Skruknotter.

 

—Go, Vika!

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Odd Einar Hatløy
 
Preben Austnes Lorgen
 
Lagledere
Øyvind Karlsmoen99581399
 
Roar Jønsson