Senior

A-lag: Aafk 2 - Spjelkavik 1-1

  • 1 / 5

  • 2 / 5

  • 3 / 5

  • 4 / 5

  • 5 / 5

«1 poeng etter kjip slutt»

Publisert: 29.04.2019

Skulle gjerne stått med 6 av 6 poeng etter forrige ukes strabaser, men er ok fornøyd med 4. Etter å ha paradert til en 5-0 seier mot nabo Herd tirsdag, var det å anta at ikke akkurat samme gnist og energi var å oppdrive snaue 3 dager senere mot Aafk « på CLS.


Men starten var fin, den nevnte energien var kanskje ikke helt på topp, men det var god pepp i guttene fra avspark. Synes vi virket ganske så skarpe de første 25 minuttene, og skal vi se veldig stort på det kunne vi med god uttelling avgjort kampen i første halve time. Det var stadig farligheter, inklusive et stangskudd fra Anders.

 

Men brått ble ballongen punktert og vi hadde nok med å berge oss inn til pause. Det ble med ett veldig klart at Herd-kampen hadde tappet mye krefter, også mentalt. Ingen skal være i tvil, årets Vika-mannskap er svært godt fysisk rustet, men dette ble faktisk i grenseland, det inngår så mye ekstra i forbindelse med kamper mot Herd, slik at tønna var tappet litt tommere enn hva vi ønsket.


Men en 12-14 minutters pause gjorde oss godt og vi var noe tilbake på sporet fra start i andre omgang. Det skulle bare ta 5 minutter før Vegard finner Benny med en utsøkt pasning, og resten skulle bare bli lekkert! Benny tar ned ballen på kassa bak en Aafk-forsvarer, kontrollerer med et touch og setter den elegant med neste. 1-0 etter 50 minutt, og vi hadde fått den starten på siste 45 vi drømte om. De neste 20-25 minuttene svingte det i en jevn omgang, der vi hadde noen store muligheter til å doble. Tobias fikk en dobbelt-sjanse som burde avgjort kampen, men dessverre fikk vi ikke satt den.

 

Siste 15 var en kraftanstrengelse! Aafk styrte det meste på Color og hadde 2-3 kjempesjanser som ble skuslet vekk, også på bakgrunn av oppofrende forsvarsspill. Det så ut til at vi skulle klare å ro det i land, men 2 min på overtid sniker de seg bak et noe ruglete forsvar og får satt inn en etter hvert fortjent utlikning. Selvsagt enormt bittert når den kommer så sent, men slik er det.

 

All ære til tapre spillere som gav alt de hadde og vel så det. Det var en skuffet gjeng som tuslet inn og sank sammen i garderoben, men det var dette vi hadde denne dagen, og da kan vi ikke være for skuffet. Vi må riste dette av oss og trøkke på videre for denne uka blir intet mindre travel:)

På onsdag kommer Brattvåg på besøk i første runde av NM, etterfulgt av ny serierunde mot Kråkerøy kommende lørdag. Der forrige uke gav 1,5 seier skal denne uke gi 2!! Vi frykter ingen, og definitivt ikke Brattvåg. Ser man bort fra miseren i vinter med et katastrofalt 0-7 tap er statistikken på vår side, Brattvåg sliter fælt mot spretne Vika-gutter. Det skal de få lov til å fortsette med……….

 

Så får vi altså et par lune dager hvile før vi skal til Fredrikstad å ta 3 poeng mot Kråkerøy lørdag. Nei, denne uka blir fin dere.

 

Frode F

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Lagledere
Knut Mo99362933
 
Arne Sigurd Hansen97616056
 
Lennart Waagan
 
Martin T. Hansen98400732
 
Jan Petter Myrseth
 
Johan Eide
91732633
 
Kjetil Honstad