Senior

02.04: Spjelkavik - Molde 2

Overbevisende generalprøve!

Publisert: 03.04.2019

Håper de som var til stede på gårsdagens kamp mot Molde 2 så det samme som undertegnede, årets utgave av Spjelkavik A-lag er gode! Hvor gode får vi svar på de neste månedene, for nå, nå er seriespill straks i gang:)

Neste lørdag, 13.03, årsdebuterer vi i tellende kamp borte mot Nordstrand. Og som vi gleder oss! En lang oppkjøring som i stor grad har gått etter forventning er lagt bak oss, og siste test var som nevnt innledningsvis mot Molde 2 i går tirsdag.

 

Skal innrømme jeg var litt spent på hvor vi sto i går, både i forhold til et lag som ble nummer 3 i fjor og lenge utfordret Oppsal i opprykks-kampen, men ikke minst om spillerne fikk til en ganske kjapp omstilling fra en nettopp tilbakelagt treningsleir. For faktum er at vi returnerte fra ei strålende uke i Tyrkia lørdag kveld, og med bare en økt på plasten (mandag) kom kamp tirsdag litt fort på. Men det var nå en gang slik vi hadde planlagt det:)

De første 20 minuttene av første omgang ble benyttet til å børste rust av lakken, og få maskineriet innkjørt. Og selv om de siste 25 ikke var plettfrie, var de svært gode! Et aggressivt press satte Molde i trøbbel gang på gang, og vi rullet opp flere kvalitative angrep som hadde fortjent mer. Talte 5-6 gode muligheter i første 45, hvorav 2-3 var av den svært store sorten. At Molde scoret på omgangens siste spark var mer av den kuriøse art. Som spillerne fikk beskjed om i pausen, sjeldent har jeg brydd meg mindre om stillingen til pause, prestasjonen var meget god, og vi burde selvsagt ha ledet med minst 2. Målet var Moldes eneste reelle avslutning på mål….

Om første omgang var god, skulle andre omgang vise seg å bli strålende. Jeg er typen til å overdrive, snakke i store ord og legge på for en kjenning, dere får ha meg unnskyldt i så fall, men Molde 2 fikk rund-juling i første halvtimen av andre omgang!! Dette var god fotball! De var ikke i nærheten av å kunne sette oss under noe press eller ha noen som helst form for føring i kampen. Vi derimot hadde 4-5 store sjanser i tillegg til en haug nesten-sjanser. Min dyktige og meget trivelige kollega i Molde, Daniel Berg Hestad, hadde talt 9-2 i sjanser til oss. Det gir et greit bildet på kampen. Men på tross av stor dominans både i spill og sjanser skulle det ikke lykkes å få avgjort kampen i vår favør.

 Elias Dahlberg gjorde 1-1 etter rundt 10 minutter av 2.omgang:

55’ GOOOOAAAAALAZO 😱 Elias sender ballen i Dahlberg og Dahlbane rett i vinkelen fra 20 meter. For en perle! [1-1] pic.twitter.com/ugyX2vAAOP — Spjelkavik A-Lag (@spjelkavikil) April 2, 2019

Tvert imot kunne vi stått igjen med tap mot slutten. På et sjeldent angrep fra Molde var vi noe i ubalanse og et godt skudd smalt i stolpen. Det eneste skuddet fra dem i andre omgang forøvrig.

 

En lang og god vinter er lagt bak oss, kronet med en voldsom 7-0 seier mot et brukbart Varnamo fra Sverige, og 1-1 i en meget god kamp i går kveld.

 

Regionligaen avdeling 1, VI ER KLARE!!!!!!

 
 
Trenere
Magnus B Oltedal92017509
 
Lagledere
Knut Mo99362933
 
Arne Sigurd Hansen97616056
 
Lennart Waagan
 
Martin T. Hansen98400732
 
Jan Petter Myrseth
 
Johan Eide
91732633
 
Kjetil Honstad