Rekrutt

Rekrutt: Effektive Sykkylven kjempet Spjelkavik i senk

Rekruttlaget spilte torsdag kveld borte mot Sykkylven. Her følger kampreferatet.

Publisert: 17.09.2021

En kamp av det spesielle slaget for våre yngste seniorer, vi reiser til Sykkylven med gode planer, god følelse etter en god treningsuke. Men 4 dødballer og 20 minutter etter en for øvrig god dommertrio blåser i gang kampen ligger vi under med 4 mål i sekken. Vi blir fysisk fullstendig underlegen på dødballer, så er gode råd dyre for å vokse på oss cm eller kilo iløpet av noen minutter blir fort konkludert med er umulig. Vi tar grep om banespillet og til tider dominerer vi kampen de siste 70 minuttene. Marco åpner målkontoen for året med to scoringer, en ekte spiss scoring med ett løp i bakrom og en knallhard straffe. Andre ting som er viktig å nevne her er at det er deilig å se at konkurransen i gruppa er stor, der enkeltspillere responderer på dette på en fantastisk måte noe som gjør meg trygg på at Vika har maaaange gode år foran oss med meget gode spillere med flotte holdninger.

 

Med fasiten i hevd kunne vi gjort ting annerledes, men rekruttlaget til Spjelkavik handler om læring, utvikling og å gjøre avstanden fra ungdomsfotballen kortere til 3. divisjon. Det vi gjør etter å knekkt ryggen første 20 intet mindre enn spot on får det vi ønsker å se fra rekruttene. De prater sammen finner løsninger sammen med trenerteamet som gjør at kampbildet snur, de får kjenne på hvordan voksenfotballen er på godt og vondt. Vi tar med oss det og glemmer fort de første 20 minuttene.

 

Takk til Sykkylven for godt vertskap. Med kaffe, frukt, «nydelig» musikk på stadion ispedd en nydelig dose Lugerhumor er det alltid kjekt og komme til Sykkylven Stadion.

 

Neste kamp er neste torsdag den 23.09 kl 1830 på Spjelkavik Stadion, møt opp å se våre neste A-las spillere slåss om poeng, læring og utvikling!!

 

 

 

Sportslig Hilsen

 

Teamet rundt Spjelkavik 2

KAMPFAKTA

TABELL

TERMINLISTE

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705