Rekrutt

Vika 2 med årets første seier!!

Fiskerstrand feid av banen

Publisert: 05.03.2014

Spjelkavik 2 spilte treningskamp tirsdag 4.3 på Spjelkavik Stadion.

 

Trener Kim Nguyen Truong kommer her med et referat:

Vi starta bra, tar styring fra start og kontrollera for det meste hele kampen.
Første målet kommer tidlig av Kim, så legger Tommy på til 2-0 og Vidar til 3-0. Borte laget får ei ok straffe som de setter. Så avslutta Kim med å legge på til 4-1 før pause. Første omgang blir det for det meste spill på motstanderens banehalvdel, kor vi har full kontroll og kommer til mange sjanser, burde stått 6-1 til pause! Sigve får også muligheten fra straffemerket som han setter i stolpen.

2. omgang starta litt dårligere, Fiskerstrand får komme mer og mer inn i kampen og vi sliter med defansivt arbeid. Folk begynne å bli slitne og vi sliter med skade å få innbyttera. Det gir motstanderen muligeten til å komme til sjanser, å dem scora 2 raske og redusera til 4-3.
Vi blir litt stressa og roter mye med ballen, men får etterhvert stabilitet på midtbana og det defansive arbeide. Vi ser at begge lag sliter med kondisjon og slitne bein på slutten, så både magnus og albert klarer legge på til 6-3 som blir sluttresultatet.
Alt i alt en bra kamp av Spjelkavik 2, mye bra spill, holder på ballen, gode bevegelsa, veldig positive og kommer til mange sjanser

 

Fra benken, gjennom Åsmund Gjermundrød, meldes det følgende:

Fra benken melder jeg en solid første omgang, og siste del av andre omgang. Ble imponert over trygghet på de defansive cornerene. Vi slepper inn på ei straffe og to lang pasninger som en rask spiss på motsatt lag putter. Men dette justerer gutta, og har grei kontroll på resten av kampen. Synes dere gjør en fin innsats. Gode innlegg, gode langskudd, gode taklinger og god moral (ikke ei lunte mot dommer, god stil).

Om du ønsker å bli med å spille for Vika 2 kontakt her

 

Tirsdag 18.3 kl 2000 spilles neste kamp, da mot Guard!

 

Ellers meldes det om at Vidar forlot kampen i ambulanse - vi håper det går bra med deg!

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705