Rekrutt

Spjelkavik 2: Seier mot Lepsøy!

  • Aleksander Hagerup1 / 3

  • Martin Hansen2 / 3

  • Marius Heltne3 / 3

Mandagens match mot Lepsøy ble en morro opplevelse for de fleste. Med sol-steiken på plass, en blodtørstig tropp og fantastiske forhold skulle det bli en morro fotballkamp.

Morro ble det! Etter knappe minuttet spiller Martin Hansen, til Stian Zahl, som bestemt setter ballen i mål fra rundt 16 meter. 5 minutter senere server nok en gang Martin, men denne gangen til Marius Heltne, som dunker inn 2-0 etter bare 7 minutter. Vi holder presset videre, men det roer seg litt etter dette. Lepsøy våkner litt, å klarer til slutt å få inn en redusering etter 34 minutt. Så skal det altså skje. Martin Hansen er selv sugen på et mål, så direkte fra avspark skyter han til, ballen treffer tverra, via bakhodet til en forbauset Lepsøy-målvakt og pang, så står det 3-1, bare sekunder etter reduseringen. Kun 5 minutter senere er Zahl på tur igjen, og serverer Heltne som setter inn 4-1. Vi klarer fortsatt å holde presset oppe, og etter 43 minutter spilt utnytter Jens Hjelset en horribel feilpasning fra Lepsøy-forsvaret og setter inn 5-1. På overtid får Lepsøy et hjørnespark, som blir skurdd hele vegen inn i lengste hjørnet, som setter 5-2 til pauseresultat.

I pausen måtte vi gjøre 3 bytter (Aleksander Hagerup, Martin Hansen og Nicolay Sandvik ble erstattet av William Olsen, Mathias Lubbe og Henrik Myren.) Dette gjør at vi mister litt flyten vi hadde før pause og bare 3 minutter ut i annen omgang reduserer Lepsøy til 5-3. Vi slepper Lepsøy til mange sjanser og sliter selv med å komme til de helt store sjansene. Martin Solheim må byttes ut etter ca 65 minutter og vi må gjøre større endringer for å få kabalen til å gå opp. Til slutt står vi med et helt ny-bygd oppsett, med spisser på både back og ving-posisjon bestående av spisser. Marius Heltne hadde et fantastisk forspill og krangler seg gjennom forsvarspiller etter forsvarspiller, som til slutt ender med straffespark for Vika. Jens setter den hardt og langt til høyre for keeper, som var med på notene og reddet mesterlig. Martin Hansen anonserer at han ønsker å spille siste minuttene og kommer inn etter 83 minutter. 3 minutter senere serverer nok en gang Stian Zahl, og Martin Hansen får sitt 2. for dagen til 6-3. Da sovner vi litt i tanken på at kampen er vunnet, og slepper inn et noe unødvendig 6-4 mål, som står som sluttresultat.

Alt i alt gjør vi en meget god kamp, med ekstremt god hjelp fra A-troppen i form av Marius Heltne, Aleksander Hagerup og ikke minst, banens beste spiller: Martin Hansen. Vi faller nedpå i perioder, men holder likevel tritt til tross for store uforutsette endringer i laget.

Totalt sett vinner vi fortjent 6-4
Med det har Vika 2 fått sesongens første 3-poenger, og vi maner til ny kamp allerede førstkommende fredag borte mot Emblem 2.

Hovedtrener
Rolf André Sandvik

 

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705