Rekrutt

Spjelkavik 2 møtte Ravn i 6.divisjon

Det var en skadepreget gjeng fra Vika 2, som møtte Ravn etter 4-0 tapet borte mot Giske. Med 3 mann på benken, derav en med skade og en høyreback uten kamptrening i vinter fra start skulle det bli en tøff utfordring.

Publisert: 05.05.2015

Det begynner jevnt, uten de helt store sjansene, men etter ca 20 minutter fikk Ravn hull på byllen etter en overgang. Forsvaret rakner litt etter 1-0, og bare noen få minutter senere så står det 2-0 til Ravn etter et hjørnespark. Vi får litt bedre kontroll igjen etter dette, og lagene gikk til pause på 0-2. Nicolay Sandvik tar over på høyre-backen i pausa, og forsvaret blir straks mer med på notene. Offensivt blir det da naturlig nok også mye mer å by på. Vi kjemper med nebb og klør, som fører til at Ravn knapt nok får berøre ballen de første 15 minuttene. Presset lønner seg og vi får til slutt inn en redusering ved Øystein Runde. Vi fortsetter presset og en pratesyk linjemann fra Ravn kommenterer at hvis vi fortsetter slik vinner Vika. Desverre slapp vi oss litt mer ned, og lot oss presse mer bakover. med ca 15 minutter igjen på klokka kombinerer Ravn fint, og setter inn 1-3. Etter dette tar vi tilbake kontrollen, men ballen vil desverre ikke gå i mål. Tommy Hafsfjord kom alene gjennom, men ble felt like før 16-meteren av 3(!) forsvarsspillere samtidig! Dommeren klarer på mesterlig vis å peke ut en "gjerningsmann" som korrekt ble vist det røde kortet. Frisparket endte dog som mange andre skudd, i ingenting.

Vi spiller en god kamp, hvor vi i store deler fører kampen, men dessverre sliter vi litt i siste leddet. Det positive vi tar med oss fra kampen her, er at vi ser mer og mer ut til å få spillet vårt på plass, med en tropp som blir bedre og bedre med hverandre.

Vika 2 stilte med følgende lag:

Målvakt: Endre Kobbeltvedt.
HB: Rolf André Sandvik.
HMS: Tobias Flem.
VMS: Øystein Runde.
VB: Martin Solheim.
HM: Jens Hjelset.
HSM: Kåre Balsnes. 
VSM: Stian Zahl.
VM: Roald Runde.
Spiss: William Olsen.
Spiss: Henrik Myren.
Benk: Nicolay Sandvik, Tommy Hasfjord og William Standal.

Neste kamp går hjemme mot Lepsøy, mandag 11. mai, klokken 18:30. Vel møtt 

 

Trener Rolf

 

 

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705