Rekrutt

Spjelkavik 2 med seier i åpningskampen!!

  • Etter seieren 4-3 i første seriekamp mot HaNo

Seier 4-3 etter thriller

Publisert: 23.04.2014

SEIER i første seriekamp!

 

Serie åpningen for Vika 2 ble en skikkelig spennende kamp, hvor det var mye fram og tilbake. Vika møtte HaNo som ikke er av de tøffeste motstanderne i serien. Til tross for at vi stiller med slitne påskelunga og mangler enkelte nøkkelspillere som fortsatt er på ferie, klarer vi å krige til oss en 4-3 seier!

 

1.omg starter bra for vika. Selv om det var Vika 2 sin første seriekamp på lenge, styrte vi de første 15-20 minuttene av kampen. Ballen trillet, vi spilte med senket skuldre og hadde bra kontroll. Det meste fungerte bra, men vi klarte ikke å komme til noen skikkelige målsjanser.

Vika mister så plutselig litt motet når HaNo får et mål, etter rot i forsvaret. Vi begynner og henge med hode, når vi får et litt urettferdig mål i mot (skulle vært et frispark i forkant på HaNo sin 16meter), og åpner dermed for flere muligheter i favør HaNo. De tar styring og presser på med angrep etter angrep. Men de sliter med å få flere nettsus.

Først når det gjenstår 10-15 minutt av 1.omg skaper vika noe på siste tredjedel. Vi klarer og legge press på ballfører og jobber med sammen. Dette resulterer i at HaNo stresser med ballen og tilslutt serverer Albert, hvor han snapper den opp etter en keepertabbe og kan spasere med ballen i mål.

Dette gir oss et skikkelig løft og vi kommer til flere sjanser. Blant annet et hjørnespark som kunne endt med et mål til vika og et skudd fra Magnus som gikk i tverrliggeren.

Det ender allikevel 1-1 til pause, hvor begge lag har hatt sine sjanser, men HaNo har klart å skapt flest sjanser.

 

2. omg starter som 1. avsluttet. Det er mye fram og tilbake og begge lagene kommer til muligheter, men ikke noe lenger enn det. HaNo spiller mye bakrom og prøver seg gang på gang, men blir stoppet i området like utenfor 16 meteren. Først litt ut i omgangen kommer det et mål til HaNo. Kim snapper opp ballen fra HaNo spiller på midtbanen, og får en ettersleng som gjør at han ikke klarer å holde seg oppe. Vika roper på frispark, noe det absolutt skulle være! Istedenfor vinker dommeren spillet videre som fører til et mål til HaNo (meget ufortjent).

Dette stopper allikevel ikke motet til vika, vi fortsetter å krige og får betalt. Først får William en god nettsuser fra 20 meter, før Kim legger vakkert inn fra kanten til Albert som tar et perfekt løp inn i boksen og skaller inn 3-2 målet, og sitt andre for dagen. Nå har vi snudd kampen og det ser ut som 3 poeng skal bli i vika. Men 10 minutt før slutt får HaNo fortjent straffe, som de setter klint opp i hjørnet.

De siste minuttene er det bare en masse kriging og løping, og det er sjanser i begge ender. Det gjenstår bare noen få minutter av kampen før Mads trer en fin ball over forsvaret til HaNo til Kim, som klinker inn seiersmålet! Vika trekker tilslutt det lengste strået og tar dermed sin første seier, mens HaNo må ta den tunge veien hjem med 0 poeng i bagasjen.

 

Kort oppsumert: veldig spennende kamp, en thriller fra start til slutt, hvor det kunne bikket begge veier.

Gutta skal ha skryt for hederlig innsats, ubeskrivelig kriging! Selv om vi har mye skade, slitne påskesjela og mangler enkelte nøkkelspillere, holder vi positiviteten og motet oppe, og kommer oss gjennom dette som et lag. En skikkelig slitekamp, hvor motstanderen ikke gjorde annet enn å slå lange balla i bakrom. Vika viste vilje og sto i mot på en glimrende måte, og viste at kampen er ikke over før siste sekund, noe vi absolutt skal ta med oss videre i sesongen.

Veldig bra jobba alle mann!

 

Takk til de som møtte opp og støttet laget, og håper flere vil komme ved senere anledninger og se et Vikalag som vil spille underholdende fotball og score masse mål J

KIM
 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Prematch:

Trener Kim Truong har ordet før tirsdagens første seriekamp mot HaNo kl 2015!

Det blir spennende å se hvordan første seriekamp med nyoppstarta Spjelkavik 2 blir. Vi har fått inn mange gode og kjente vikagutta, men også henta inn mye nytt og spennende!

Som trener tror jeg vi har store muligheta. Har i løpet av oppkjøringa fått til masse bra sammen, noe vi vil ta med oss inn i denne sesongen. Det har vært bra oppmøte på både trening og kamp, spillerene har vist mye positivitet, vilje og skapt et godt miljø i laget.


Ønsker alle velkommen til en historisk happening, Vika 2 sin første offisielle seriekamp på mange år!

 

KIM 

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705