Rekrutt

Spjelkavik 2 spilte første treningskamp!

Året 2014 er i gang, og med det har også Spjelkavik 2 kommet i gang. Årets første treningskamp ble spilt mot Aksla på Ratvika Kunstgress og endte med 6-1 tap.
Aksla som stilte med et ungt og godt trent lag, ga Spjelkavik nok å bryne seg på, men til tross for resultatet bør Spjelkavik si seg fornøyd. Det er første gang denne gjengen spiller en kamp i lag, og for øvrig også første trening med 11’er-bane.

 

Kampen ble spilt med 3 x 30 minutter, med følgende resultater: 2-0, 1-0 og 3-1.

Start XI:
Keeper: Endre Kobbeltvedt

Forsvar: Martin Solheim – Kim Andre Aasestrand – Peter Brusdal – Martin Walderhaug

Midtbane: Per Gidske – Kim Truong – Severin Vighals

Ving: Sigve Spjelkavik – Nicolay Sandvik

Angrep: Vidar Gustad

Benyttede og "flygende" innbyttere: Albert Wille – Mads Ole Walderhaug – Tommy Hasfjord – Ali Abubakar – Rolf André Sandvik – Christopher Standal -

 

 

 

Kommentar fra dagens kaptein Peter Brusdal: "Det var en grei gjennomkjøring der alle fikk vist seg frem. Spillet bar preg på at det er et nytt lag med nye spillere, men innsatsen og humøret var på topp"

 

 

 

 

 

 

Målscorer Vidar Gustad (til høyre)(Martin Solheim tv)hadde følgende å si etter kampen:

«Vi tapte mot et brukbart lag, men vi var prega av stor vilje, entusiasme og godt samhold under hele kampen. Vi kommer til å gjøre det mye bedre resultatmessig etterhvert om vi opprettholder denne innstillinga.»

 

 

 

 

 

Kampen var i store deler jevnspilt, og de fleste baklengsmålene kunne vært unngått. De siste 2 målene viste bare at vi fortsatt har mye å jobbe med kondisjonsmessig.

Samholdet, stemningen og innsats var ingenting å utsette på. Til tross for stygge sifre, var stemningen god etter kampen og vi tar med oss dette videre.

 

Rolf Andre Sandvik

1 av 3 lagledere

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705