Rekrutt

Senior 2: Spjelkavik-rekruttene med ny komfortabel seier

Denne gangen var det Blindheim 2 som fikk unngjelde

Publisert: 16.05.2019

10 juniorspillere og 5 a-lagspillere stilte til kamp på Blindheim gress. 
Kampfakta

0-1: Vetle Rødal Dyrø er våken i feltet og setter en corner i mål etter flott legg fra Nataniel Jønsson allerede etter 9 minutter. 

0-2: Kristian Amundsen Grande er først på ball med hodet etter et korridorfrispark fra Christian Gjerde etter 12 minutter.

0-3: Vegar Skulstad viser seg frem med god hodestyrke da han header ballen knallhardt i krysset etter 19 minutter.

Dette står seg frem til pause, i en omgang hvor vi har full kontroll, og Oskar Flatlandsmo i målet har særdeles lite å gjøre som bakerste mann.

Første omgang bærer preg av at vi løper mer enn Blindheim 2, og vi har god kontroll på kula, der vi med ball klarer å være ballsikre og fornuftige i valgene våre slik at Blindheim bare jager i mellom og blir slitne. En meget godt utført første omgang, men samtidig visste vi at det bodde mer i laget.

Vi gjør 3 bytter i pausa, deriblant en debutant: Iyoel Haile Desta er nysignert fra Herd, og var ivrig på å vise seg frem fra første spark på ballen. 

0-4: Christian Gjerde, som i følge seg selv "kanskje scoret i en treningskamp i 2009" er sendt frem på dødball. Fabio slår en glimrende corner på bakerste stolpe, der er Christian på rett sted til rett tid og setter ballen kontrollert ned i hjørnet etter 57 minutter spilt. 

0-5: Vår eminente brasilianer, Fabio, viste meget gode takter i første omgang. Han har også lyst til å score mål, og etter et godt forarbeid av Jonas Myrseth på høyre ving er Fabio først på ballen og breisider ballen i mål etter 60 minutter.

0-6: Like etter er samme mann på plass igjen; denne gang etter et nydelig legg fra Vegar Skulstad, hvor Fabio på volley kliner ballen ned i hjørnet bak Blindheims keeper. 

0-7: Debutant Iyoel, som løpte mye og var frisk på spissplass i 2.omgang får en enkel jobb med å sette inn 0-7. Regissør på scoringen var Kristian Engås, som spilte siste halvtimen. Han tar med seg backen til Blindheim 2 ned mot hjørneflagget, tar en kjapp 1-2 finte, før han tar en tunnel på backen, slår den knallhardt inn foran, hvor Iyoel står klar til å sette den i kassa. Meget fin scoring, og kanskje dagens beste enkeltmannsprestasjon av Kristian i forkant der!

0-8: Fabio var ikke ferdig å score mål for dagen. Han spiller seg fint gjennom på midten før han mottar ballen rundt 16 meter og setter ballen ned i hjørnet med innsida av høyrefoten. 

sil_red24.JPG
Fabio Alves Pena med 3 scoringer mot Blindheim 2

Selv om 2.omgang bar preg av litt dårligere rytme enn førsteomgangen er vi effektive, og Blindheim har svært lite å stille opp med.

Dermed er vi på 2.plass, bak Guard, som passende nok er vår motstander neste onsdag kl 18:30 hjemme på Spjelkavik Kunstgress. 

Møt opp og støtt laget!

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705