Rekrutt

Emblem 2 - Spjelkavik 2...1-1

  • Roald Runde scoret1 / 2

  • 2 / 2

Nok en gang skinner sola i vår-varmen på kampdag. Med en syltynn tropp reiste gutta til Emblem, for å kjempe om poeng. Kamp ble det!

Publisert: 15.05.2015

I første omgang er det en jevn kamp, med store muligheter i begge ender, men avslutningene holdt ikke mål, og en fantastisk keeper holdt rent bur gjennom omgangen. Etter pause tar det ikke mange minuttene før Emblem går opp i føringen, men bare et par angrep senere utligner Roald Runde (bildet) til 1-1. Vi kjemper videre og tar mer og mer kontroll utover i omgangen. Emblem kommer til noen halv-sjanser, men forsvaret demmer veldig bra opp. Det diskuteres høyt og lavt om vi kanskje ble snytt for en straffe, men slik er fotballen. Vi får mange store muligheter og utallige hjørnespark, men dessverre ebber kampen ut i 1-1.

Med kun 3 spillere på benken, 2 syke og 1 halvskadet fryktet vi stygge siffer i dag, men istedenfor spiller vi en solid kolektiv kamp, med bra moral og godt trykk. Gutta viser at det bor mer i dem enn det har vært resultater å vise til frem til nå, men at det er noe på gang er jeg sikker på! Nå står vi med 4 poeng på siste 2 og det viser seg på banen at gutta har tro på det vi driver med. Vi ser med glede frem til neste serierunde som er på hjemmebane mot Guard, søndag 24. mai. Vel møtt!

Vika 2 stilte med følgende lag i 4-2-3-1:
K: Endre Kobbeltvedt.
VB: Martin Solheim.
MS: Øystein Runde.
MS: Tobias Blomvik.
HB: Nicolay Sandvik.
DM: William Olsen.
DM: Kim Einar Nikolaisen
VM: Roald runde.
SM: Stian Zahl.
HM: Jens Hjelset.
S: Henrik Myren.

Benk:
Håkon Tronstad.
Mathias Lubbe (Inn 75)
Rolf André Sandvik (Inn 55)

Rolf André Sandvik.
Hovedtrener Vika 2

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705