Rekrutt

B-laget: ​Kampreferat HaNo - Vika 2.

  • Eirik Lødøen, Kim Nguyen Truong og Roald Runde

"Det virker å være en enorm moral i laget denne våte sommerdagen på Nordøy Stadion"

Publisert: 15.06.2015

Nok en gang var vi meget få spillere i det vi dro til Haramsøy og Nordøy for å spille bortekamp på en meget tung gressmatte.
Kampen begynte tregt, med 2 lag som ikke helt klarte å bli venn med matta. HaNo klarer etterhvert å krangle inn en scoring etter et par returer, som går via en forsvarsspiller, så i mål. Etter dette våkner vi mer, og snur kampen på mesterlig vis til 2-1 som ble pauseresultatet etter scoringer av Lødøen og Kim, hvor Lødøen også vartet opp med en assist.
Etter pause kommer igjen HaNo best i gang og utligner tidlig. Dette til tross, så holdt gutta motet oppe. Kim takker for sist å sender en lekkerbisken av en pasning til Roald, som får gå alene hele vegen fra midtbanen og sende oss tilbake i føringen til 3-2. Bare noen få minutter etterpå kombinerer Rolf og Vegard fint på høyresiden, inlegget kommer rett på fot til Roald, som kan skyte, men velger uselvisk å sende ballen til siden, så Lødøen putter sitt andre for dagen til 4-2. Etter dette faller vi veldig bakover og får et enormt press mot oss, med en sjansebonansa som 15 minutter før slutt ender i redusering til 4-3. Det virker å være en enorm moral i laget denne våte sommerdagen på Nordøy Stadion, for nok en gang så går vi omtrent umiddelbart etter baklengs rett opp å scorer på nytt til 5-3, denne gangen til Hat-Trick for Lødøen, som definnitivt var dagens mann. Dermed kunne gutta ta den lange turen hjem, med et smil hele vegen etter årets første borteseier.
Neste kamp er allerede førstkommende mandag, borte mot Ravn, å vi håper vi kan fortsette en trend med ny seier før sommerferien som starter etter neste hjemmekamp 22. juni (denne også mot HaNo.)

Vi stilte med følgende lag:
K: Daniel Dahl
VB: Øystein Runde.
MS: Ole Andre Ringstad
MS: Tobias Flem.
HB: Rolf André Sandvik.
VM: Roald Runde.
SM: Kim Truong.
SM: Vemund Kristiansen.
HM: Steven Urke.
S: William Olsen.
S: Eirik Lødøen.

Benk:
Vegard Kvalsvik (inn 55.)


Rolf-Andre Sandvik

Trener/lagleder

rolf.jpg

.

 
 
Lagledere
Trenere
Geir Anders Kirkholm97597705