Junior

G19: Sif feid av banen

  • Marco Jønsson 3 mål på 18-årsdagen

Mandag 20.4. var det 2 serierunde i 1. divisjon for G19 hjemme mot SIF/Hessa på Spjelkavik KG. Etter knepent tap i den første kampen 3-2 hadde trenerteamet og gutta bestemt seg for å slå tilbake.

Publisert: 11.05.2016

I går var det 2 serierunde i 1. divisjon for G19 hjemme mot SIF/Hessa på Spjelkavik KG. Etter knepent tap i den første kampen 3-2 hadde trenerteamet og gutta bestemt seg for å slå tilbake.

Det gjorde de, Sif ble feid av bana med 3-0. Dette var resultatet ved pause og det var resultatet som stod seg kampen ut. Det var mange fine kombinasjoner og årsbeste av G19 laget. Spesielt i første omgang fikk man se flere gode kombinasjoner og som Trygve Aarøy, som var der som tilskuer sa «dette var virkelig bra». Det gror godt i Spjelkavik. Sif/Hessa stilte med et mange spillere fra A-troppen sin så dette var bra.

 

Marco Jønsson (bildet) ble Spjelkavik sin store helt med 3 scoringer, på sin 18 årsdag. Det må man kalle en skikkelig bursdagsfeiring. I tillegg til Marco var det flere som gjorde sine saker godt fra Tor Erik i mål som hadde flere gode redninger, Edvardene, både Mo og Birkeland hadde full kontroll bakover og Marius Waagan fordelte og styrte midtbanen, Han spilte sin første kamp etter at han hadde operert mandlene.

Vi gleder oss til fortsettelsen

 

 

 

Neste kamp er Bergsøy borte.

 

Tor Hogne Aarøy

 

Hovedtrener G19

 

 

 

Troppene

 

 
 
Trenere
Tore Nogva92212929
 
Lagleder