Junior

G19: Seier mot Rollon

19. Juni 2017 , G19 1. Divisjon Rollon – Spjelkavik  (0-4) 1-6

God avslutning på vårsesongen


Vårsesongen har vært tett, med mange jevne kamper hvor vi ikke har vært dyktige nok, eller hatt hellet med oss, til å vippe kampene i vår favør.

Det var derfor en tent gjeng som reiste ut i Larsgården for å prøve og tukte vår nabo på tabellen, Rollon.

Guttene tar grep om kampen fra første spark, og vi blir etter kun få minutter snytt for en soleklar straffe da en for dagen meget god Sondre Hole drar seg forbi backen og blir holdt i 10 meter innenfor 16 uten at verken dommer eller linjemann velger å ta grep. Rollons venstreback(er) priser seg nok lykkelig for at de ikke møter Sondre hver kamp…

Guttene krummer nakken, og etter 10 minutter sitter 1-0, og midt i omgangen setter vi endelig 2-0. Guttene er ikke fornøyd med det, og vi fortsetter å skape sjanser, men målene lar vente på seg til vi er inne i siste spilleminutt. Da setter vi to kjappe, og kan gå til pause med en fullt fortjent 4-0 ledelse etter en meget godt gjennomført omgang.

Med en god ledelse er vi dessverre ikke like ”påskrudd” i andre omgang, og vi gir Rollon et lite håp når vi midt i omgangen lager straffe som gir 4-1. Heldigvis for oss klarer de ikke å følge opp dette ytterligere, og vi øker til 5-1 med ca 10 minutter igjen å spille. På overtid er vi igjen frempå, og fastsetter sluttresultatet til 6-1.

Deilig å kunne gå inn i sommeren med en solid seier, og nærme oss lagene høyere oppe på tabellen.

Målscorere: Martinus x 3, Sander x 2, Magnus

Troppen var: Benjamin, Erik R, Magnus R, Joakim FL, Edvard, Lars Daniel, Marius W, Martinus, Sondre, Marcus, Sander, Petter FJ, Jonas, Eskil, Stian

Trenerteamet G19

 
 
Trenere
Tore Nogva92212929
 
Lagleder