Junior

G19 med 5-3 over Ørsta

Etter en god kamp mot serieleder Norborg, var vi klar for å ta sesongens første 3-poenger

Publisert: 30.05.2017

Vi får en kanonstart på kampen, der Sondre Hole får ballen på bakerste og setter den sikkert etter 30 sekund. Vi fortsetter å skape sjanser, men uten å sette de.

Så får vi en på trynet etter 15 minutt, etter tellefeil på et innlegg. Fin scoring der Ørsta ruller oss opp på vår venstre side.  Men vi kjører kampen videre og i omgangens siste minutt får vi endelig betalingen. Dodaj blir felt på vei gjennom og vi får en korrekt idømt straffe som Sondre setter sikkert i mål.

spjelkavik-il-mai2017-1728.jpg
Sondre Hole scoret 2


Omgang to og vi fortsetter å produsere mye sjanser uten at vi klarer å omsette i tellende resultat. Før Sander blir spilt fri på kant og skjærer inn fra sin venstre kant og slipper til Dodaj som får en enkel ball å putte. 4-1 kommer etter litt frem og tilbake innenfor Ørstas 16-meter, der Espen får ballen på 18 meter og setter den sikkert i hjørnet.  Ørsta har en god periode midtveis i omgangen og utnytter denne til å redusere til 4-2. Men det tar ikke lag tid før vi svarer igjen og Sander setter sikkert inn 5-2 scoringen 10 minutt før slutt. Det siste som skjer i kampen er at Ørsta får frispark på 20-25 meter som de setter . Kampen ender 5-3 til Vika !

Vi kan vel enda ikke si at vi har marginene med oss, men denne kampen skaper vi så mye at vi måtte vinne.

Neste kamp er borte mot Hødd 5 juni kl 18.30

Troppen: Benjamin, Noah, Magnus R, Erik R., Edvard, Sondre, Martinus, Lars Daniel, Sander, Henrik , Marcus, Ole Christian, Jonas, Kristian og Espen H.

Tabell

Kampfakta


Mvh

Trenerteamet G-19

 
 
Trenere
Tore Nogva92212929
 
Lagleder