Junior

G19: Kampreferat Hødd-Spjelkavik

  • Tidligere Høddkeeper Benjamin Soløy Kaldhol som nå trener med Spjelkaviks a-lag og spiller g19

HØDD – Spjelkavik  G19 1. Divisjon 4-0 (1-0)

Kampen starter jevnt der lagene føler litt på hverandre, men etter 7 minutter får vi oss en på trynet i en situasjon der vi har full kontroll, men upresset gir fra oss ballen på egen halvdel og gir HØDD muligheten til å sette inn 1-0.

Guttene lar seg ikke stresse av dette, og fortsetter å spille bra. Resten av 1. Omgang er jevn, men med et lite overtak til oss. Vi produserer tre gode sjanser, og har en enorm sjanse midt i omgangen, der vi etter godt spill får rullet ut på kanten, og slått et strålende innlegg på bakerste som blir satt rett utenfor lengste stolpe.

Med kun ett mål bak, og følelsen av at vi har et overtak starter guttene 2. Omgang glimrende. Vi tar et godt tak i kampen og dominerer de første 25 minuttene og skaper flere meget store sjanser, men som så ofte før denne sesongen klarer vi dessverre ikke å omsette sjansene våre i mål.

Etter 73 minutter får vi et brudd på oss, og ballen blir slått langt i bakrom på en hurtig HØDD-spiller og det står flatterende nok 2-0. Kun 2 minutter senere blir spissen igjen spilt gjennom, og alene med Benjamin gjør han dessverre ikke noen feil, og 3-0 er et faktum.

Etter disse to kjappe målene går litt av luften ut av både våre gutter og kampen, men dessverre klarer HØDD å få enda et mål med det siste sparket på ballen, og vi må reise hjem fra Høddvoll med 4-0 tap.

Igjen får vi svært dårlig betalt for innsatsen vi legger ned, men vi ser allerede frem til å snu dette i neste kamp, hjemme mot Emblem 12. juni kl 18.30

Troppen: Benjamin, Edvard, Erik, Magnus, Martinus, Sander, Lars Daniel, Espen H, Sondre, Marcus, Kristian, Joakim, Noah

Trenerteamet G19

KAMPFAKTA

 
 
Trenere
Tore Nogva92212929
 
Lagleder