Junior

G19: Høstens første tap

Etter å ha fått en vekker mot Sykkylven, der vi redder inn ett poeng på overtid, etter å ha lagt under 0-4, håpet vi på en positiv respons fra guttene mot et fysisk og direkte Norborg.

Publisert: 19.09.2017

1. divisjon G19 Spjelkavik - Norborg 0-2 (0-0)

Guttene er klare fra start, og om vi ser bort fra de første 5 minuttene der vi blir trykt litt av Norborg, så er det en tett og jevn 1. omgang der begge lag har noen store muligheter, men uten at det resulterer i scoringer. Det er mye dueller, men vi står opp og gir dem kamp om hver ball.

Bilde_VikaNorborg (002).jpg

 

Pausepraten er klar! Vi gjør mye bra, og er fullt på høyde med motstanderen, her er det bare å gå på banen å gi alt I 45 minutter til. Vi vet at første målet her blir svært viktig. Norborg spiller en direkte fotball, med mye og lange baller I bakrom. Dette er noe vi er klar over, men som like vel gir dem et lite overtak i andre omgang. Vi lar dem slippe gjennom etter 56 min på  noe som ligner offside, men flagget kommer ikke opp og Norborg tar ledelsen 0-1.

Vi fortsetter å prøve å spille, og er farlig frempå både på corner, frispark og med godt kombinasjonsspill, men ballen går rett utenfor eller rett over.

Så kommer Norborg på nytt løp på offsidegrensen, men igjen så er de på riktig side i følge linjemann. Keeper rykker ut, men klarer dessverre kun å ta mann og ikke ball, og Norborg får straffe som de setter mål, og vi ligger under 0-2 etter 71 min. Vi fortsetter å prøve, men fortsatt klarer vi ikke å sette den i mål. Når vi endelig får den forbi Norborgs gode keeper, så står stolpen i veien. De siste 10 kjører vi på for fullt, men uten tellende resultat.

 

Dette ligner på våren som vi hadde, der vi ikke klarer å omsette sjansene våre i mål, og slipper enkle mål i mot. Høstens første tap er dessverre et faktum.

Her må det nullstilles før vi reiser til Ørsta neste uke. 

 

Tropp:

Martin L, Martinus, Joakim, Kristian G, Noah, Halvor, Espen H, Marius, Sondre, Marcus, Kristian E, Gard, Lars D, Jens, Erik.

 

 

Trenerteamet

 
 
Trenere
Tore Nogva92212929
 
Lagleder