Junior

G19: Endelig kom seieren!

  • Trener Richard Tomren

Spjelkavik – SIF 3-0

Kampfakta

Endelig kom seieren !

Etter en tung vår, så har vi sett sett mye bedre ut nå utover høsten. Vi har i de siste kampene tatt store steg, selv om resultatene ikke har gjenspeilet prestasjonen. Derfor var det ekstremt deilig at vi nå mot SIF, endelig fikk betalt for strevet!

Forvandlingen fra i vår er enorm, og det tror jeg også dere merker når dere er utpå der. Fra å være det mest gavmilde laget i divisjonen, hvor vi regelrett ga bort mål, så har vi blitt mye mer gjerrig, og i de siste to kampene har vi nesten ikke gidd bort målsjanser. Hødd skåret på et langskudd fra 30 meter. SIF hadde knapt en avslutning. Kanskje to? Hele laget presser nå MYE bedre sammen enn det vi har gjort tidligere, helt fra spissene på topp ned til back-firer. Vi vinner mye mer dueller på midten, og midtbanen gir oss brudd muligheter gang på gang!

Offensivt er vi gode, det har vi egentlig vert en god stund, men med det defensive på plass, gir det også en trygghet i det offensive spillet vårt som gjør oss enda bedre enn tidligere.

I går kunne vi vunne 10-0, men jeg er glad vi måtte jobbe for seieren så lenge som mulig.

GOD TRENING!

Jeg liker det jeg ser, og det er det mange andre også som har kommentert. Men vi er ikke i mål før gårsdagens prestasjon har blitt normalen, å ikke topp-nivået.

Grattis med seieren Boys, meget fortjent !

Mål

1-0 Ola Gisnås

2-0 Marcus Dodaj

3-0 Henrik Skageflå

 
 
Trenere
Tore Nogva92212929
 
Lagleder