Junior

G19: Den gode høstsesongen fortsetter

Etter en god start på høstsesongen med 4 poeng på de to nabooppgjørene mot Blindheim og Herd, var det Bergsøy sin tur til å komme på besøk til Vika. Oppgjøret borte i vår endte med et 3-0 tap, så guttene var klare for at det ikke skulle bli noen reprise av dette.

Publisert: 07.09.2017

1. divisjon G19

Mandag 4. September: Spjelkavik – Bergsøy 6-1 (1-0)

Tropp: Martin, Martinus, Kristian G, Magnus SR, Noah, Halvor, Joakim, Marius, Sander, Espen, Marcus, Lars D, Gard, Erik

 

Mål: Sander x 2, Halvor, Kristian G, Marcus, Selvmål


Etter en god start på høstsesongen med 4 poeng på de to nabooppgjørene mot Blindheim og Herd, var det Bergsøy sin tur til å komme på besøk til Vika.

Oppgjøret borte i vår endte med et 3-0 tap, så guttene var klare for at det ikke skulle bli noen reprise av dette.

 

Vi starter kampen bra, og får uttelling allerede etter 8 minutter når Halvor setter ballen i må, og vi går opp i 1-0. Vi fortsetter å ha et overtak på Bergsøy, og skaper 2-3 store sjanser som dessverre stryker stolpen på feil side. Etter ca 30 minutters spill kommer Bergsøy seg via et flott veggspill frem til en kjempesjanse der de kommer alene mot keeper, men debutant og G16-keeper Martin Valderhaug Larsen redder med en strålende benparade!

g19 september.jpg

Bilde: f.v. Martin V. Larsen (debutant), Halvor Skaro, Joakim F. Larsen, Sander T. Reppe, Magnus S. Rødset (kapt), Marcus Dodaj, Kristian A. Grande

 

Guttene er klar på at de skal fortsette å kjøre kampen i andre omgang, men ut av intet kommer Bergsøy seg fri på kanten, og får satt inn 1-1, og vi har helt unødvendig latt Bergsøy få komme inn i kampen igjen. Irriterte Vika-spillere tar avspark, en lang ball blir slått bak forsvaret til Bergsøy der Sander dukker opp, og gir oss ledelsen tilbake etter under ett minutt, deilig! Det raske målet gjør at luften går ut av Bergsøy, og vi tar over kampen helt. Etter 62 minutter kjemper Sander inn sitt andre mål, og vi kan senke skuldrene. I det klokka viser 67 minutter får vi frispark på ca 30 meter som Joakim skrur elegant over muren, men et tigersprang av Bergsøykeeperen gjør at han klarer å få slått den i tverrliggeren, men returen kommer ikke lenger enn til Kristian G, som kaldt setter den i det åpne målet. Kun 4 minutter etter, kommer vi oss rundt på kanten, og Halvor slår et innlegg som en forsvarer setter i eget mål. 3 minutter før slutt, får Marcus æren av å sette siste mål i nettet, etter flott forarbeid på høyresiden.

 

En godt gjennomført kamp av oss, spesielt offensivt, men vi har fortsatt ting som må jobbes med.

Deilig med 3 nye poeng, og noen ekstra plussmål, måtte dette fortsette.

 

Trenerteamet

 

 


 
 
Trenere
Tore Nogva92212929
 
Lagleder