Junior

G19: "Alt gikk ikke på skinner likevel…"

  • Sondre Hole scoret 2

Etter en strålende start på høsten, med 7 poeng og mange mål på 3 kamper, er det en gjeng Vikagutter som reiste inn til Sykkylven med stor tro på å hente 3 nye poeng hjem til Vika.

Publisert: 13.09.2017


11. september 2017 – 1. Divisjon G19 Sykkylven – Spjelkavik 4-4 (4-1)

Mål:

Sondre x 2, Joakim, Jens

Tropp:

Preben, Martinus, Magnus SR, Gard, Noah, Sondre, Lars D, Joakim, Sander, Marcus, Halvor, Kristian E, Alex,  Jens

Etter en strålende start på høsten, med 7 poeng og mange mål på 3 kamper, er det en gjeng Vikagutter som reiste inn til Sykkylven med stor tro på å hente 3 nye poeng hjem til Vika.

Vi er klar i praten før kampen på at vi skal gå ut å ta tak i kampen, og ikke slippe oss nedpå, men vi finner fort ut at vi overhodet ikke er påskrudd når kampen begynner. Det er stor avstand mellom lagdelene og spillerene klarer ikke å komme opp i press raskt nok. Sykkylven ER påskrudd og vinner alt av dueller og første ball ligger i nettet etter 6 min. Vi på benken håper at dette skal være en vekker, men kun 4 minutter senere er vi igjen på etterskudd, og Sykkylven har doblet ledelsen. Vi har fått en marerittstart på kampen! Vi klarer å samle oss noe, men Sykkylven fortsetter å styre kampen og i løpet av 6 minutter mot slutten av omgangen putter de ytterligere 2 mål. Ett minutt før pause får vi frispark som Joakim setter i mål, og gir oss en liten opptur inn til pause på stillingen 1-4!

Det blir sagt noen enkle men meget bestemte ord i pausen, men guttene er smertelig klar over at dette er det desidert svakeste vi har levert i løpet av sesongen, og at det overhode ikke er noe de kan være bekjent over.

Vi har ingenting å tape, og går ut i andre omgang med mål om å få en hurtig redusering for å komme inn i kampen igjen. Det er en helt annen gjeng som er på banen fra start i andre omgang, strukturen er bedre, duellene tas, presset er på plass og løp og pasninger er det mye mer vilje og trøkk i! Vi skaper mer de første 5 minuttene av omgangen enn det vi skapte de første 45, men reduseringen lar vente på seg. Guttene krummer nakken, løpene fortsetter å komme, og viljen er der, men ballen vil ikke inn. Den spretter ikke vår vei, men rett utenfor, rett over eller blir reddet på strek. Men guttene gir seg ikke, og fortsetter å male på og Sykkylven henger mer og mer i tauene. Motstanderen er blitt virkelig møre nå, og kommer ikke raskt nok opp i press, lagdelene henger ikke sammen, og det åpner seg rom som vi er flinke til å utnytte. I det 83 minutt sitter endelig reduseringen, når Jens er på rett plass på en corner og via skulder og rygg setter ballen i mål. Vi fortsetter å trykke på, og ett minutt før full tid blir Sondre spilt i gjennom og setter den sikkert i lengste, 3-4! Dommeren legger til 3 minutter etter mye drøying av tid fra Sykkylven, det  burde nok vært minst 5! Kunne det være nok tid til at  vi kunne få ett mål til? 2,59 på overtid kommer Sondre på ett nytt løp i i 16-meteren, og blir klippet ned, STRAFFE! Sondre er vår faste straffeskytter og bryr seg ikke om myten om at den som blir felt ikke skal ta straffen. Sondre er sikker, og setter den kontrollert ned i hjørnet, VI HAR KOMMET TILBAKE!

Det er ingen jubel fra noen av lagene når dommeren blåser av kampen, Sykkylven føler det nok som om de har tapt kampen, og vi vet at dette er en kamp som vi burde ha vunnet. Men slik som kampen utartet seg, må vi være fornøyd med at vi i alle fall fikk med oss ett poeng hjem.

Vi håper at dette var en vekker for guttene, og at de stiller 100% klar fra første minutt førstkommende mandag, når Norborg kommer på besøk i Vika, der har vi noe å hevne fra våren også gutter!

Vi hadde med hele 3 debutanter som har kommet til Vika i løpet av sommeren med i denne kampen.


Preben-Andre Halnes          Tornado Måløy (keeper)

Alex Rogne                            Brattvåg

Jens Dybdal                           Blindheim


TABELL 1.div

g19 2017.png

 


 
 
Trenere
Tore Nogva92212929
 
Lagleder