Junior

Rekrutt med seier i første kamp i OBOS-CUP

Guard ble slått på Color Line Stadion

Publisert: 05.03.2019

Et ungt rekruttlag bestående av mange førsteårsjuniorer der flere fikk sitt første møte med seniorfotball. 
Vi henger godt med fra start, men det er Guard som tar ledelsen etter en misforståelse mellom forsvar og keeper, hvor storscorer Bendal får en enkel jobb med å sette ballen i nettet. 

I første omgang er det stort sett vika-laget som har ballen, men selv med flere gode muligheter vil ikke ballen i nettet. Vi får en scoring annulert etter et nydelig gjennomspill fra Kristian Grande til Kristian Engås, men kampens dommer Zenun Murati blåser av for offside. 

Mot slutten av første omgang er det tydelig at Guard-spillerne er slitne, og en 15-minutters hvil hjalp dem heller ikke.

Vi får utligningen tidlig i 2.omgang, der Thomas Klokk stormer fremover fra sin venstre back-posisjon inn i motstanderens 16-meter og blir felt. Vegard Vidnes er sikker fra 11-metersmerket, og vi er like langt. 5 minutter senere går vi opp i ledelsen, der en godt slått corner fra Nataniel Jønsson settes i mål av Jonas Myrseth. 

Herfra og ut er det kun Spjelkavik. 3-1 kommer fra Kristian Engås på halv-volley etter et fint gjennomspill fra Kristian Grande, ganske likt det målet vi fikk annulert i første omgang. 


4-1 kommer helt på slutten, der Andreas Wiig finner Sean Valderhaug med et godt innlegg, og ballen går i mål.

Kampfakta

Laget som startet var som følger (4-3-3): Oskar Flatlandsmo - Elias Grebstad Senneset, Christian Gjerde, Vegard Vidnes, Thomas Isaksen Klokk - Mats Ellingsen, Kristian Amundsen Grande, Nataniel Jønsson - Halvor Skaro, Jonas Haugen Myrseth, Kristian Engås.

Innbyttere: Espen Røyset Hansen, Andreas Sand Wiig, Sean Espen Valderhaug, Torgeir Glomseth Olsen.

Mye positivt å ta med seg videre inn i sesongen, dette lover bra!

 
 
Trenere
Magne Kvalø95826511
 
Lagleder
Øyvind Karlsmoen995 81 399