Gutter 2005

G13: Spjelkavik - Blindheim 4-3

"Thriller av en kamp"

Publisert: 18.06.2018

Det var en thriller av en kamp de fremmøte supporterne/ foreldrene var vitne til da Spjelkavik g13 møtte Blindheim hjemme i 3. div. Et tent vika-lag gikk utpå og ville ha ball fra start. Kombinasjonene satt forover i banen og det defensive spillet satt godt. Bedre enn det har gjort på lenge. Gutta jobbet hardt både opp og ned, og det tok ikke lang tid før det harde arbeidet lønnet seg. Spjelkavik går opp i ledelsen etter et velplassert langskudd. 

 

Med ledelsen i boks og kampen litt mer satt, får vi tillit fremover i banen og vi får enda flere, gode, kombinasjoner framover i banen og mange sjangser som vi til slutt får omsatt i mål. Etter en god omgang går vi til pause på stillingen 2-0.

 

Andre omgang begynner mye som første og etter ca halvspilt omgang har vi en 4-0 ledelse. Men som det skal vise seg kan 4-0 også være en «farlig» ledelse. Gutta slepper seg litt nedpå, og Blindheim får styre kampen. Blindheim takker og utligner 4-1. Når Blindheim har fått lillefingeren tenker de seg ikke om to ganger før de like så godt tar hele hånda og utligner til både 4-2 og 4-3 på kort tid, etter svakt duellspill i forsvar av Spjelkavik. 

 

Det siste kvarteret føles som flere timer, tenningnivået er høyt og Blindheim og Spjelkavik får en mann utvist, gult kort, (5 min). Guttene ligger lavt og forsvarer seg godt, Blindheim kommer til noen sjanser men vi får klarert. En utrolig spennende kamp ender med fortjent seier til hjemmelaget. En god kamp alt i alt, med jevnbyrdig motstand. Hvor elementer vi har trent på på feltet, kommer godt til syne.      Vi takker publikum for støtten, og godt oppmøte!


 
 
Trenere
Jo Nymo Matland
91770871
 
Thomas Bjermeland47909118
 
Lagleder
Vidar Finnøy91725995