G 16

G16 NM: Spjelkavik med seier mot Elnesvågen!

Spjelkaviks G16 lag videre i NM etter seier mot Elnesvågen i kvalifiseringen.

Publisert: 16.02.2018

Forutsetningen var klar - for å gå videre var kun seier godt nok. Gutta var påskrudd fra start av, og viste tidlig at dette var en kamp de ville vinne. Vi hadde, med hjelp fra en flott foreldregruppe, organisert kampmat og møte på Bunkersen. Her fikk spillerne servert pastasalat og focaccia-brød. Dette var en fin oppladning til kampen, og noe gutta satte pris på.

Det er alltid litt spennende før en kamp mot en motstander man ikke kjenner så godt til, men alle som var med var innstilte på å gi alt og målet var absolutt å vinne kampen for  å få flere kamper i NM.

Kampen starter med et pang, og vi gjør som vi har avtalt på forhånd, nemlig å stå høyt på dem og nekte rom.

Halvor Skaro sender oss i ledelsen etter 15 minutter hvor han kommer alene med keeper etter et gjennomspill og er sikker som banken. 

Dette gir oss mer energi til å kjøre på videre, og det tar ikke lang tid før Kristian Engås gir oss 2-0. Dette er også etter et gjennomspill, og i likhet med Halvor gjør han ingen feil alene med keeperen.

Defensivt har vi få utfordringer i 1.omgangen, der Elnesvågen etter vårt syn kun har en sjanse. Denne er til gjengjeld stor, og der er vi kanskje heldige som ikke får scoring i mot.

I pausa blir vi enige om å fortsette som vi har gjort, vi skal stå høyt på dem og hindre dem i å spille fotball slik de viste til tider at de kan.

Ti minutter ut i 2.omgang får Elnesvågen reduseringen sin etter litt slurv fra oss, der vi lar en motspiller gå altfor lenge før det blir gjort forsøk på å stoppe han. 2-1 der altså, og det er kamp igjen.

Naturlig nok gir dette Elnesvågen ny glød og troa på at dette kan gå. Vi blir spilt lavere og en del av spillet foregår på vår halvdel. Det skal nevnes at Elnesvågen fikk en ball til i nettet, men denne ble korrekt avvinket for offside. 

Vi rir i midlertidig av stormen, og drar i land en sterk 2-1 seier, til stor jubel fra de 70 tilskuerne som hadde tatt turen.

Nå venter en ny kamp i NM, motstander er ikke klart, men kampen spilles enten 3. eller 4. mars.

Takk til spillerne, en fantastisk foreldregruppe og resten av trenerteamet, dette var gøy!

Kamp informasjon

før kamp
Spillermøte og kampmat på Bunkersen - her var det god stemning og en fin måte å fjerne litt nerver på.

trenerteam G16 2018
Trenerteamet fikk også mat, her legges slagplanen.
 
 
Trenere
Frank Ottersen91886200
 
Jørn Killingmo
95918024
 
Lagledere
Bent Rongve95780340