Barne/ungdomsavd.

Spjelkavik med 200 spillere på Aafk kamp!!

• 1 / 2

• 2 / 2

Kan vi også få DRØMMEDAG med Aafk?

Publisert: 19.09.2014

Som dere vet så har Aafk sine A-lagsspillere Vebjørn Hoff og Tor Hogne Aarøy sterke røtter i Spjelkavik. Det er vi STOLT av! Begge har gått gradene i Spjelkavik før de fikk nye utfordringer. I den forbindelse så ønsker Aafk, Vebjørn og Tor Hogne å invitere alle spillere og tillitsvalgte i Spjelkavik (trenere, lagledere, styre m.fl) til å komme på tippeligakampen mellom Aafk-Stabæk 21.sept kl 18:00.

Gratis inngang:

Spjelkavik har nå delt ut 200 gratisbilletter vi har fått med Aafk til lag og tillitsvalgte i Spjelkavik som meldte sin interesse! Dette er sosial klubbutvikling!  Still gjerne i en miks av Vikas og Aafks farger.

Drømmedag:

Den klubben som stiller med flest, lager mest «ståhei» både før og under kamp, vinner en drømmedag med AaFK. Aafk kommer da til SPJELKAVIK! Se bilde og info under.

Billetter:

For de som ikke har avhentet sine billetter kan de hentes på fotballkontoret(eller avtal henting)

Leder Barne-og ungdomsavd.
Peter Brusdal90149673