Barne/ungdomsavd.

• 1 / 3

• 2 / 3

• 3 / 3

Onsdag 5 april er det foreldremøte på klubbhuset.

Publisert: 28.03.2017

Spjelkavik fotball starter opp med 6 åringene etter påske. Onsdag 5 april er det informasjonsmøte for foreldre på Spjelkavik klubbhus klokken 18.00.

• Informasjon om plan/opplegg og målsetting for barnefotballen i Spjelkavik IL.
  • Gjennomgang av klubbens strategi i forhold til treningsopplegg og målsettinger i barneidretten samt forventninger foreldregruppa.

SPORT : Det blir satt fokus på gode opplevelser, leik og smålagsspill. Barna deles inn i jente og guttegrupper fra første trening. Miniturneringer og cuper er noe av det lagene deltar på i løpet av 2017 sesongen.

Fotballen i Spjelkavik er avhengige av foreldre/foresatte som stiller opp rundt lagene. Vi ønsker trenere og lagledere for hvert av lagene så her vil vi gjerne at dem som vil og ønsker å bidra melder seg.

På informasjonsmøte stiller Torgeir Belsvik (Leder barne/ungdomsavd.) og trenerveileder Magnus Antonsen.

Første trening er tirsdag 18 april.

Treningstider:
G6 - Tirsdager kl 17.00-18.00
J6 - Tirsdager kl 18.00-19.00

Meld deg på facebookarrangementet her

Leder Barne-og ungdomsavd.
Peter Brusdal90149673