Barne/ungdomsavd.

Norges beste trenerforbilde!

Nominer DIN trener! Nå er jakten på Norges beste trenerforbilde i gang igjen! Om vedkommende finnes i Spjelkavik, vinner vi en inspirerende treningsøkt med Morten Gamst Pedersen, Frode Kyvåg eller en av de andre idrettsprofilene som er med og fronter kampanjen.

Publisert: 04.09.2014

Er din trener Norges beste?

 

For fjerde år på rad jakter idretts-Norge på årets beste trenerforbilde. Ambassadør Morten Gamst Pedersen mener at de beste trenerne vil deg godt.

Kåringen hyller trenere over hele landet og setter fokus på den viktige rollen de har som forbilder for våre unge idrettsutøvere. De aller beste trenerne ser om utøverne trives og vet at de selv blir sett på som rollemodeller. For mange barn og unge er idretten et verdifullt fristed, det er der de vokser som personer og det er der verdier og holdninger får fotfeste i tillegg til de sportslige prestasjonene.

Morten Gamst Pedersen er ambassadør for kåringen og hyller innsatsen som legges ned av ildsjeler i klubber landet rundt: -En god trener er entusiastisk, 100% tilstede og fokuserer på å utvikle utøverne. De beste trenerne bryr seg og vil deg godt.

http://www.trenerforbilde.no/ kan utøverne fra 31. august selv nominere sin trener, uansett alder og idrett. Vinneren kåres 28. september. Foruten heder og ære vil premien være en treningsøkt med en av kampanjens flotte ambassadører.

Gamst Pedersen stiller på lag med flere av landets største idrettsprofiler. Cecilia Brækhus, Karoline Dyhre Breivang, Tiril Sjåstad Christiansen, Sarah Louise Rung, Magnus Moan, Ingrid Kristiansen og Alexandra Kakurina er alle ambassadører for kampanjen. Og med Frode Kyvåg som juryformann, er kåringen sikret en verdig vinner!

- Hvert år blir vi utrolig inspirerte når nominasjoner strømmer inn fra barn og unge. Det er tydelig at treneren har en unik posisjon i unge utøveres liv. Vi håper at vi også i år får inn mange flotte historier om disse hverdagsheltene, sier daglig leder i AV-OG-TIL Kari Randen.

Sammen med alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL jobber Norges Fotballforbund, Norges Håndballforbund, Norges Danseforbund, Norges Kampsportforbund og Norges Svømmeforbund for at idretten skal være en trygg og alkoholfri arena for barn og unge. Kåringen av Norges beste trenerforbilde er en del av konseptet Se & bli sett http://seogblisett.no/ hvor målsetningen er å bevisstgjøre trenere og ledere på den viktige rollen de har som forbilder.

-Kåringen av årets trenerforbilde har blitt en av de hyggeligste tradisjonene i fotball-Norge, sier Henrik Lunde fra NFFs utviklingsavdeling. – Kåringen i seg selv viser at vi verdsetter trenerne våre høyt, og prosessen setter også i gang ettertanke i klubbene og leder til at man får treneren mer i fokus også i hverdagen.

 
 
Leder Barne-og ungdomsavd.
Peter Brusdal90149673