Barne/ungdomsavd.

Jente  kickoff 2016

  • 1 / 2

  • 2 / 2

Alle Jenter på Vikabana

Publisert: 15.04.2016

I det flotte vårværet ble det tirsdag 12. april arrangert kickoff for jentefotballen i Spjelkavik.


Alle aktive jenter ble oppfordret til å ta med seg en venninne som ikke spiller fotball i dag.
Totalt møtte det nærmere 130 jenter i alderen 6-16 år. Av disse var det hele 40 «nye» jenter, som hadde blitt invitert med av en venninne. Det er veldig imponerende!

Alle som deltok fikk utdelt «Alle jenter på bana» t-skjorter.

Det var satt opp stasjoner med forskjellige øvelser. Man rullerte på hvilken stasjon man var på, slik at jentene fikk prøve flere øvelser.
Etter at den sportslige delen var gjennomført, ble det servert pizza og drikke.

Det hele ble avrundet med et gruppebilde og et felles heiarop til Spjelkavik sitt A-lag som hadde siste trening før cupkampen mot AAFK .

Arrangementet var første del av et prosjekt som heter «Alle jenter på bana», som Sunnmøre Fotballkrets har startet for å rekruttere nye jentespillere samt skape samhold og utvikling for de jentene som allerede spiller fotball.
 
Det vil bli flere jentearrangementer gjennom året, blant annet felles jentetrening en gang i uken i hele sommerskoleferien.
 
Tusen takk til alle som deltok i gjennomføringen! En stor takk også til Coop, som sponset med T-skjorter, pizza og drikke :-) .
 
For alle som var med for første gang og har lyst til å begynne å spille fotball, så ta kontakt med Torgeir Belsvik for info om treningstider og sted
Epost : t.belsvik@gmail.com eller telefon : 922 90 908
 
Vi oppfordrer alle jentene til å stille på trening med t-skjortene sine. 
 
 
( Frontbilde : Fridgeir Walderhaug/Spjelkavika.no)
 
 
Leder Barne-og ungdomsavd.
Peter Brusdal90149673