Barne/ungdomsavd.

J 16 avsluttet sesongen med seier over Hessa

J 16 avsluttet en veldig bra sesong med seier over Hessa

Publisert: 01.11.2016

J16 kamp mot Hessa idag med strålende resultat. Seier 7-4😃. Vika kom bak på fra start etter at Hessa skåret etter 1 minutt. Riktig nok offside av det klare slaget, men den ble godkjent. Sakte, men sikkert spiste vi oss inn igjen i kampen, her ville vi vinne. Dennyse åpnet ballet med en sikker straffeskåring før Kristine F brakte oss i ledelse 2-1 etter 20 min på et fint skudd. 2-1 stod seg til pause etter vi hadde gjennomført en solid omgang. Vi tør å spille oss ut i forsvar og midtbanen kriget godt. Fremover var Dennyse og Vilde stadig på farten.
Hessa startet friskt i andre omgang og fikk 2-2, men deretter såg Vika seg aldri tilbake. Line dunket inn 3 mål og laget hat-trick på 15 minutter. Sterkt Line ! Om ikke det var nok så brukte Anette 20 sekund for sitt første mål, da hun kriget ballen inn. Hessa skåret 2 mål til før Vilde endelig fikk hull på byllen etter et flott raid😃.
7-4 seier og likt med Ørsta på toppen av tabellen! Kjempesesong jenter. Det har vært kjempemoro i høst og vi tror at dere kommer til å få det kjekt til neste år.

Foto : Steinar Åkre

kampreferat: Magne Hoff