Trenerutvikling

Pressemelding 5.12.14: Nyansettelse i Spjelkavik IL Fotball

Magnus Antonsen ansettes i fotballgruppen i 100 prosent stilling på sport/administrasjon.

Publisert: 08.12.2014

Styret i Spjelkavik IL Fotball har bestemt å utvide sin administrasjon ved å ansette Magnus Antonsen i en nyopprettet kombinert stilling innen sport/administrasjon.

Magnus Antonsen er 30 år og bosatt på Bogneset i Ålesund. Antonsen har studert økonomi og ledelse ved BI. Han har av trenerutdannelse UEFA B-lisens. Magnus Antonsen kommer til Spjelkavik IL Fotball fra engasjementet som A-lagstrener for Skodje (2014) og jobben som konsulent i et bemanningsbyrå. Tidligere har Antonsen jobbet som salgskonsulent i dagligvarebransjen og assistent/vikar i barneskolen. Antonsen har av tidligere spiller/trenererfaring spilt selv til og med seniornivå i Spjelkavik samt trent Spjelkaviks G16, G19. I 2013 var han assistent på a-laget.

Stillingen består i følgende: leder for fotballakademi, G16 hovedtrener, leder for fotballcamper, trenerutvikler, spillerutvikler og administrasjonsmedarbeider.

- For en "bransje" som er så menneskeorientert som fotball er, vil hans egenskaper som utadvendt, energisk, dynamisk, sosial og hans gode evner til å lytte og kommunisere tydelig, være viktige. Styret er svært tilfreds med at Magnus Antonsen har tatt på seg oppgaven med å være med å videreutvikle klubben, sier daglig leder Johnny Vattøy i en kommentar til ansettelsen.

– Jeg ser frem til å ta fatt på utfordringen innen sport/administrasjon, kommenterer Magnus Antonsen. – Fotball og utvikling av mennesker betyr mye for meg, og jeg gleder meg til å komme i gang å jobbe med alle de hyggelige menneskene i Spjelkavik. Målsetningen er å øke aktiviteten og forbedre kvaliteten i alle ledd i klubben. Som et resultat av det ønsker vi å utvikle et godt treningsmiljø som igjen gir gode spillere og gode mennesker, utdyper Antonsen.

Magnus Antonsen tiltrer 1.1.2015

Ålesund, 5. desember 2014