Vebjørn Hoff tildelt Sparebanken Møres spillerstipend

• Vilde Hasund (18) Åheim-Røa, SFKs styremedlem SFK Asbjørn Moltudal og Vebjørn Hoff (19)Spjelkavik - Aafk

Tidligere Spjelkavikspiller (nå Aafk) Vebjørn Hoff ble tildelt Sparebanken Møres spillerstipend på kr 5000,- under årets kretsting

Publisert: 14.12.2015

Vilde Hasund (18), opprinnelig fra Åheim men som nå spiller for Toppserielaget Røa i Oslo fikk tildelt Sparebanken Møres spillerstipend på kroner 5.000,- sammen med Vebjørn Hoff (19), opprinnelig fra Spjelkavik, men nå Aalesunds FK under Fotballgallaen i Ålesund lørdag. Prisen ble delt ut av SFKs styremedlem Asbjørn Moltudal.

Vi i Spjelkavik er stolte av vår egen Vebjørn, både av den innsatsen han har lagt ned så langt, holdningene han har og måten han representerer både nåværende og tidligere klubb på.

Vi ønsker han lykke til i fremtiden!

Spjelkavik ble under kretstinget også kåret til Årets Breddeklubb 2015 blant alle 70 klubber på Sunnmøre.