Satelitt 2019/2020

• 2 / 4

• 3 / 4

• 4 / 4

Også i år er Spjelkavik valgt ut til å være satelittklubb av Sunnmøre Fotballkrets.

Publisert: 17.09.2019

Årets satellitter på jentesiden er:

• IL Valder
  • SK Herd
  • Blindheim IL
  • Ørsta IL

Årets satellitter på guttesiden er:

• IL Valder
  • SK Herd
  • Spjelkavik IL
  • Blindheim IL
  • Emblem IL
  • IL Hødd
  • Volda TI

Alle spillerne er registrert i treningsokta.no som er vårt verktøy for kommunikasjon og spillerne/ foreldre vil i løpet av denne uken motta innloggingsinformasjon og i tillegg blir trenerne på de forskjellige satellittene registrert inn. Før 1.oktober skal alle spillerne ha mottatt informasjon om hvilken satellitt de er på og informasjon om treningsaktiviteten som starter i løpet av oktober til Satellitt-turneringen som er avsluttende tiltak – turneringen går på Høddvoll den 15.mars 2020. Alle satellittene skal gjennom 12 treningsøkter + avsluttende turnering.

Spjelkavik har vært satelittklubb i 5 sesonger nå, og ser atter en gang frem mot en ny sesong med mange ivrige og engasjerte spillere som er på første trinn av landslagsskolen.

Det utarbeides i disse tider et trenerteam, men det som allerede er klart er at klubbens spillerutvikler har ansvar som hovedtrener, og må finne sine medtrenere. Det jobbes også med å finne en keepertrener, noe vi har hatt suksess med å ha tidligere sesonger.

torgeir olsen.JPG
Spillerutvikler Torgeir Glomseth Olsen har hovedansvar for Satelitt i Spjelkavik

Ytterligere informasjon: Sunnmøre Fotballkrets

Ved spørsmål, ta kontakt med Torgeir Glomseth Olsen